Hírek cikkek infók,  Önkielégítés,  Szex,  Vibrátor

Vibrátorral is kényeztetheted, szeretheted magad

A robusztus műpéniszek helyét apróbb és designosabb szexkütyük vették át, a luxus vibrátorok iránti kereslet folyamatosan nő, sőt egyre trendibb a környezettudatos elélvezés – a modern nő napenergiával tölti a vibrátorát, amely szükség esetén le is bomlik.

A kínai dömpingkütyüktől az egymillió dolláros vibrátorig.

A gyémánt a nők legjobb barátja – énekelte egykor Marilyn Monroe. Ám ha még élvezetekhez is juttatja a hölgyeket, akkor semmi sem múlhatja felül ezt a barátságot.

Egymillió dolláros vibrátor

Colin Burn ausztrál ékszerész elhatározta, hogy 2010 elejére megalkotja a világ legdrágább szexuális segédeszközét. A csúcskategóriás szexkütyüből mindössze 10 darabot készít, ám valamennyi példány igazi mestermunka lesz. Erről elsősorban a különleges díszítés gondoskodik: mindegyik platina vibrátort 1500 darab fehér gyémánt ékesíti majd.

„Az ékszeripar túl konzervatív, én az ékszerek világa és a szex világa között állok” – hangzik Burn ars poeticája, aki ezzel az újabb intim gyémántcsodával szeretné bemutatni, hogy amit gondol, azt meg is valósítja.

Az ausztrál ékszerész már korábban is készített gyémántberakásos szexuális segédeszközöket. Eddigi legdrágább munkája egy 38 ezer dollárra rúgó platina dildó volt, amelyet 400 gyémánt díszített. Korábbi mestermunkái között egy fehéraranyból készült, ugyancsak gyémántokkal ékesített vibrátor is szerepel, amelynek csúcsát fehér gyöngy díszíti. Azért akadnak alsóbb kategóriás művei is: köztük a legolcsóbb példány mindössze 320 dollárba kerül.

Made in China

Kereslet pedig minden bizonnyal Burn legújabb luxusvibrátorára is lesz. A szexuális segédeszközök forgalma 15 milliárd dollárt tesz ki a világon. A termékek 70 százaléka Kínában készül, ahol manapság már 400-nál több cég foglalkozik szexuális segédeszközök gyártásával.

A londoni Sh!-ban, a brit főváros első női szexboltjában 2007-ben 10, 2008-ban azonban 35 százalékkal nőtt meg a kereslet a luxus segédeszközök iránt, és a tendencia folytatódik. A nemzetközi gyártócégek sem panaszkodhatnak a forgalomra: az „örömeszközöket” előállító Lelo svéd cégnél 200, a brit Myla-nál 30, az amerikai Jimmyjane-nél pedig 35 százalékkal pörgött fel a forgalom a nőbarát luxusvibrátorok iránt.

Az utóbbi hetekben sorra jelentek meg a piacon vibrátoraikkal olyan cégek is, amelyek elsősorban nem az “élvezeti elektronikára” szakosodtak. Így egyedi design-ú, funkcionalista darabbal rukkolt elő a Braun, míg a Phillips egy teljes 18 pluszos termékcsaláddal (köztük pároknak ajánlott masszázskészülékkel) értelmezte újra a “háztartási készülék” fogalmát.

Akár nászajándék is lehet

A luxusvibrátorok és –dildók iránti érdeklődés különösen az olyan női sorozatok vetítésével ugrott meg, mint a Szex és New York, Rúzs és New York, Egy call-girl titkos naplója. Ráadásul ezek az elegáns külsejű (már egyáltalán nem péniszalakú) szexkütyük szinte valódi ékszerek, egyformán hordozzák magukban a szexualitást, az esztétikumot és az ergonómiát. S egy újgenerációs, csúcskategóriás vibrátor vagy dildó egyáltalán nem lóg ki a sorból az iPhone mellől a Burberry kézitáskában.

Nemcsak a szinglik keresik az újgenerációs örömforrásokat, hogy megajándékozzák velük barátnőiket szülinapra. Rendszeresen van arra példa, hogy egy-egy elegáns, gyémántokkal díszített platina vibrátort nászajándékba kap a mennyasszony. Vagy párok lepik meg vele egymást, hogy feldobják szexuális életüket. Hiszen akár hármasban is folyhat a hancúr…

Beindult az öko- és bioszex

A műanyag az emberi szervezetre káros mérgezőanyagokat is tartalmazhat, ezért a műanyag vibrátor nem igazán testbarát. A műanyag helyett a fa (szagmentes), az üveg (bár nem rugalmas, de hypoallergén és szagmentes; kézzel is felmelegíthetjük) vagy a szilikon (rugalmas, természetes módon veszi fel testünk hőmérsékletét) is jó opciónak bizonyul.

Ahogy az autó- vagy a kozmetikaipar, úgy immár a szexuális segédeszközök piaca is ökoirányt vett. A környezettudatos elélvezés egyre trendibb, ezért a gyártók napenergiával működő, illetve környezetbarát (újrahasznosítható alapanyagokból) készült dildókat és vibrátorokat dobtak a piacra, sőt egyes vibrátorok akár USB-portról is feltölthetőek. A California Exotic Novelties vibrátorának öt órára van szüksége a teljes feltöltéshez… de ennyi szünetet valószínűleg a kedves felhasználó is igényel két és fél órányi rezgetés után.

Szólj hozzá