Hírek cikkek infók,  Szex,  Vágyaim

Ezektől a pasi tuti megkíván

Ha ellenállhatatlan akarsz lenni, felejtsd el a szerénységet! Amennyiben szeretnéd bármelyik pillanatban felébreszteni párod szunnyadó vágyát, engedd szabadjára a fantáziád, és sajátíts el néhány merész szexpraktikát.

Ne várj külön engedélyre, amíg párod beinvitál a cipzár mögé! Kezdeményezz te, és bízz magadban: meglátod, percek alatt lekerül rólad minden fölösleges ruhadarab.

A meglepetés ereje

A legegyszerűbb praktika, amivel kívánatos lehetsz a pasi szemében, az, hogy mindig azt teszed, amire a legkevésbé számít. Még a legizgatóbb szexuális játék is elveszti vonzerejét, ha mindig azonos forgatókönyv szerint pereg le.

Nem feltétlenül kell extrém helyszíneket és szexjátékokat választanod ahhoz, hogy te legyél a pasi testet öltött szexuális ábrándja: bár a kocsi hátsó ülése is vihet némi színt nemi életetekbe, a legvirtuózabb szeretők is otthon élik át az igazán meghitt és forró együttléteket. Ne feledd, hogy a lakás is rengeteg ötletet rejt: meglepheted párodat fürdés közben, vagy izgalmas helyzetet teremthetsz azzal, ha a reggeli kávét meztelenül, egy szál kötényben viszed neki ágyba.

Izgasd fel a testeddel!

Ha ezt az izgató módszert választod, a vetkőztetés terén szükséged lesz egy kis előnyre. Ami azonban a folytatást illeti, megéri lemondanod arról, hogy párod varázsolja le rólad a bugyit, vagy szexshop üzletben vett az intim részeknél kivágott fehérneműt, ugyanis egy röpke magánszámmal pillanatok alatt felizgathatod.

Vetkőzd le gátlásaidat, és kényeztesd magad a pasid szeme láttára úgy, ahogy szeretnéd, ha ő simogatna. Bizonyára nem kell sokáig várnod, hogy megpróbálja átvenni az irányítást, ha azonban azt szeretnéd, hogy kínzóan erőteljes legyen a vágya, ne hagyd, hogy félresöpörje kezedet.

Használd ki!Kényeztesd magad egészen addig, hogy majdnem elérj a csúcsra, de párodnak egyetlen simítás erejéig se hagyj lehetőséget a beavatkozásra!

Ha a végső határokig feszítetted a húrt, még mindig tartsd magadtól távol, azonban huncut módon vedd célba egyenesen a legérzékibb pontját. Ingereld a péniszét kezeddel és ajkaiddal egyszerre, ám ezúttal csak ízelítőt adj legforróbb orális technikádból. Mire ajkaid visszavonulót fújnak, biztos lehetsz a még szenvedélyesebb folytatás felől.

Különleges társasjáték

Nem kell feltétlenül szextársast vásárolnod: sokkal izgatóbb lehet az a játék, amit te találsz ki. Ha van szókirakós játékod, változtassatok a szabályokon: ezúttal nem elég hétköznapi szavakat alkotni, a lényeg az, hogy az együttlétre vonatkozó kívánságaitokat vessétek táblára.

Dönthettek úgy is, hogy elég pajzán fogalmakat kirakni, majd végül a győztes lesz az, akinek minden kívánsága teljesül a hálószobában. Biztos lehetsz benne, hogy párod gyorsabban alkotja a szavakat, mint valaha, és mire az utolsó betűtől is megszabadultatok, nem kell előjátékon törnöd a fejed.

Egy szabályhoz azonban mindenképpen ragaszkodnotok kell: ezúttal a kívánságokra nem szabad nemet mondani. Természetesen bizonyos tabukat előre kizárhattok a listáról, amiket semmi esetre nem kérhet a nyertes, ha azonban igazán forró hangulatra vágysz, nem tiltasz meg minden titkos férfivágyat. Ha a pasid úgy akarja, ezúttal suttogj malacságokat a fülébe, és próbáld ki kedvenc szexhelyzetét!

Tűnj megszerezhetetlennek!

Ha előfordul, hogy te vagy az, aki jobban kívánja a szexet, és neked kell párod fantáziáját magadra irányítani, ne mutasd ki, hogy mennyire akarod! Legyél buja, és vedd fel azt a felsőt, amit a legjobban kedvel ruhatáradból, természetesen kedvenc csipkés fehérneműszettjével kiegészítve.

Mutass magadból minél többet, és flörtölj vele, ugyanakkor ne add semmi jelét, hogy a pajzán gondolatnál több is megfordult a fejedben: ha kacérkodsz vele, de egyben elutasító is vagy, hamarosan ő lesz az, aki szenvedélyes előjátékkal próbál ágyba csábítani.

Szólj hozzá