Hírek cikkek infók,  Szex,  Vágyaim

Leszbikus vágyaim

Nem is tudom hol kezdjem mostanában nagyon sokat masztizok ami jó mert rendesen felizgatnak a vágyaim! Sok leszbi videót nézek és kívánom én is hogy nyaljanak ki rendesen. Most is tiszta nedves vagyok. Elképzelek egy szituáció: buliba vagyok és oda jön hozzám egy tüzes csaj és markolászni kezdi a mellem majd elvisz egy kis szobába ahol átnyújt nekem némi élvezetet, de elszabadul minden nekem esik vadul csókolni kezd és csak markolja a melleimet.

Még mindig vadul csókol de egy pillanatra abba hagyja és azt mondja kinyallak te ribanc én meg csak azt felelem gyere köpd szét a picsám. lejebmeggy letolja a bugyimat és hosszan belenyal majd szívni kezdi a csiklómat én már tiszta nedves vagyok csak úgy nyögök és egyszer csak spriccelni kezdek bele a szájába. Erre azt mondta nagyon jó vagy még jobban kívánlak és feldugta a mutató ujját és elkezdett járni bennem, de én megállított és azt mondtam most te jössz ülj a számra és élvez bele nem kellett kétszer mondani jött és csak úgy csúszott a nyelvemen és aztán a várt pillanat olyan finomat élez bele a számba hogy utána tisztára nyalom a kis sunáját.

Majd hatvankilencben alaposan kinyaljuk még egymást egyszerre élvezünk elde nem állunk meg dörzsizünk fáj mind kettőnknek de még élvezni akarunk nem hadjuk abba megujjazuk egymást majd vadul csókolózunk nem állunk meg egész este nyomjuk.majd bejönn pár csaj és gruppenbe nyomjuk tovább. ennyi lenne én igy szoktam élvezni hogy ilyenekre gondolok….

Szólj hozzá