Hírek cikkek infók,  Szex,  Vágyaim

Extrém szexuális vágyaim

Van, aki már az orális szex és a lámpafénynél való szeretkezés gondolatától is zavarba jön, de akadnak szép számmal olyanok is, akik egyáltalán nem rémülnek meg sem egy kis kikötözéstől, sem a korbácsolástól, de még az újító szerepjátékoktól sem, amikor is más bőrébe bújva csábíthatják el kedvesüket.

A szexuális fantáziákban nincs semmi beteges, így csak vehemenciánk, személyiségünk és vágyaink szabhatnak határt képzelőerőnknek. Na meg persze a párunk, aki vagy benne van a dologban vagy nem, szóval őt is jó megkérdeznünk még mielőtt egy szexshopping nagy bevásárlás után hazaállítunk egy plüssbilinccsel, egy domina szereléssel és egy korbáccsal.

Beszélni a fantáziáinkról mindenképp jobb, mint nem beszélni, így ha elég bensőségesnek és nyitottnak érezzük a kapcsolatunkat, mindenképp osszuk meg a társunkkal, hogy mire is vágyunk az ágyban és persze azon kívül is.

Arról, hogy mi számít igazán extrém fantáziának megoszlanak a vélemények, hiszen amit az egyik gondolkozás nélkül bevállalna, az lehet, hogy a másiknak túl vad és a legkevésbé sem izgató.

Az extremitásnak is több szintje van: kezdve attól, hogy a megszokottól eltérő helyszínt, időpontot választasz a pároddal, egészen a kifejezetten perverziónak nevezett, akár fájdalmakkal járó esetekig.

Alávetni magad a pasinak
A nők nagy százaléka fantáziál arról, hogy alávetett helyzetbe kerül a szexuális aktus során (pl. megkötözik, elfenekelik, szexre kényszerítik).

Az alávetettségi fantáziák a legtöbbször együtt járnak a dominanciával kapcsolatos fantáziákkal, vagyis ez a kettő egyáltalán nem zárja ki egymást, éppen ellenkezőleg, és nagymértékű kielégültséget okoznak.

Tricikli, avagy az édes hármas
Talán nem létezik olyan férfi a világon, aki ne fantáziált volna arról, hogy két nővel szeretkezzen egyszerre. Az édes hármasról való álmodozás a legtöbb férfi szexuális kívánságlistáján az első helyen áll.

A szextrió ötlete ugyanakkor az ellenkező nem tagjait is foglalkoztatja, és sokan közülük bevallják, hogy izgatóan hat rájuk a meztelen női test látványa. Ez egy gyakori szexképzelgés, de még ennél is gyakoribb az a gondolat, hogy vajon milyen érzés lehet megélni a gyönyört két férfival.

Erőszakos közösülés
A nemi erőszak a fantáziálás leggyakoribb tárgya. A nők ilyen durva, korlátok nélküli nemi aktusról álmodoznak.
A pszichológusok szerint ez azért van, mert nem akarják, hogy bűntudatuk legyen azért, amiért vad és durva szexre vágynak.
A szerephez kell egy vonzó férfi, aki egyszerűen letépi a ruhát a nőről. Ő ellenáll, de a férfi nem hagyja magát. A nő számára az élvezet behatoláskor kezdődik el igazán.

Szerepjáték
Légy szexi nővérke, légi utaskísérő, rendőrnő, szobalány vagy pajkos diáklány, ehhez pedig szexshopunk még jelmezekkel, kellékekkel is tud neked szolgálni.
A szerepjáték puszta ötlete is elegendő lehet ahhoz, hogy megteremtse a hangulatot, és ágyba csábítson titeket. Rendhagyó élményben lesz részetek az biztos, hogy ha jelmezbe bújsz.
Ha nem szeretnél megragadni a fantáziálásnál és megvalósítanád legmélyebb, legtitkosabb vágyaidat, szabadítsd el e gondolataidat és fantáziádat. Már csak a valóra váltás következik…

Szólj hozzá