Hírek cikkek infók,  Szex,  Vágyaim

Több szexre vágyom

Ritka, hogy két embernek megegyezik a szexuális igénye. Természetesen nagyban befolyásolja a libidót a stressz és a hormonok is, de számos más dolog miatt is csökkenhet valakiben a vágy. Az élet közel sem olyan mint a pornó, a tökéletes és harmonikus szexuális élet kialakításához pedig nagyon sok munka és idő kell.

Amennyiben ez az egyensúly felborul, és mondjuk az egyik fél többet akar mint a másik – nos, valljuk be, az igen kellemetlen helyzet. Főleg akkor, amikor az a bizonyos fél te vagy. Na de mi ilyenkor a teendő? Mégis hogyan mondd el párodnak, hogy többször szeretnél vele szexelni anélkül, hogy nyomást helyeznél rá?

Ne ess neki azokkal a szövegekkel mint, hogy ,,te már nem kívánsz engem” vagy ,,mindig csak magadra gondolsz”. Ahelyett, hogy róla beszélnél, inkább magadat helyezd a középpontba. Mondd el neki, hogy szeretnél több dolgot kipróbálni a szexben, és örülnél neki, ha csatlakozna hozzád. Azt is elmondhatod, hogy szeretnéd, ha többet beszélnétek a szexről, és arról, hogy ki mit, hogyan szeret. Ez a két dolog minden, csak nem kellemetlen, és hidd el, nem fogja érezni majd a nyomást ha ezeket közlöd vele.

Tedd szexibbé a mindennapokat!
Ha nem vagy a verbális kommunikáció híve, akkor vedd elő a legszexibb éned akkor, amikor a legkevésbé számít rá. Elég ha csak elsétálsz előtte meztelenül, vagy csipkés fehérneműben főzöl. Hidd el, ha nem is minden alkalommal lesz szex belőle, igenis megjegyzi majd, és állandóan ez fog a fejében járni!

Látogassatok meg egy szexshopot!
Engedd, hogy ő válasszon magának három, bármilyen szex segédeszközt. Azonosulj a témával, és ha hazamentetek, vagy legkésőbb este dobd be magad ezekkel a szexkütyükkel.

Női szex bakancslista, a tiéd köztük van?

A kérdezősködés mindig bejön
Hiba, ha valaki úgy hiszi, hogy pontosan képben vannak arról, hogy a másiknak mire van szüksége, kérdezősködni pedig senki nem szokott, pedig sokévi párkapcsolat után is bőven van miről beszélni, kérdezni; a szexbeszédet szerencsés a hétköznapok részévé tenni, főleg akkor, ha akarunk valamit. A derült égből villámcsapás jelleggel feldobott kívánságok ritkán működnek, akiknél azonban rendszeres téma a szex, azoknál nem lesz döbbenet és rosszallás tárgya egy újonnan felfedezett műfaj.

Szólj hozzá