Hírek cikkek infók,  Önkielégítés,  Szex,  Vibrátor

Mondtam a nőnek, hogy te szeresd magad a vibrátorral

A nő, a fenekembe akarta dugni a vibrátort. Mondtam a nőnek, hogy te szeresd magad a vibrátorral. Így is lett, én jól megkeféltem a popsiját, miközben izgatta a csiklóját és a hüvelyét a vibrivel. 

Hiába győzködött, hogy az erotikus játékszerek közül a legtöbben és leggyakrabban a vibrátort használják.

Meg hogy, egyre növekvő számú hölgy vallja: partner hiányában, vagy a hagyományos szeretkezés kiegészítőjeként egyáltalán nem szégyen igénybe venni ezt az intim eszközt.

Utána néztem, hogy legyen nekem is vibrim. Ezt olvastam:

A vásárlás azonban kissé komplikáltabb, mint gondolnánk, ugyanis a számtalan fajtából nem könnyű kiválasztani a személyes igényeinknek legmegfelelőbbet. 

Vibrátor kapható mindenféle méretben, színben, különböző anyagokból. A legtöbb, alakját tekintve, férfi nemi szervet formáz, de ez sem aranyszabály: sok új modell még csak nem is emlékeztet a falloszra. Egy dologban azonban valamennyi vibrátor megegyezik: lüktetésre tervezték őket. A méretbeli és funkcionális különbségekből adódóan, egyáltalán nem mindegy, milyet vásárolunk. A választásnál figyelembe kell venni egyéni fizikai adottságainkat, valamint szexuális igényeinket.

Rakéta vibrátorok Ezek a hagyományos vibrátorok általában műanyagból készülnek. Külső és vaginális használatra egyaránt alkalmasak.

Realisztikus vibrátorok Egészen élethűek, úgy festenek akár az ?igazi” – egyik-másik herékkel, erekkel stb. Elemmel működnek, méretben az egészen aprótól a groteszk nagyságúig kaphatók.

Klitorális vibrátorok Minden vibrátor alkalmas a klitorisz izgatására, ezeket a példányokat azonban kifejezetten erre tervezték. Kizárólag külsődlegesen használjuk őket! A leghétköznapibb változatuk apró, tojásdad alakú, az ínyencek azonban válogathatnak a macskát, rúzst, delfint és emberi nyelvet formáló variációk közül is. Bármelyik ?dizájnt” válasszuk is, alaphasználatuk megegyezik. Klitoriszunkra fókuszálva az eszközt, váltogathatjuk a vibráció sebességét és intenzitását. Egy szabály: soha ne próbáljuk ezt a fajta vibrátort végbelünkbe felhelyezni. A kórházak személyzete számos ilyen mulatságos esetről tud beszámolni, de valószínűleg senki sem kíván a szórakoztató helyzet alanya lenni.

Rögzíthető vibrátorok Ezek az ún. handfree vibrátorok, melyek előnye, hogy nem kell folyamatosan tartani őket. Szíjjal rögzíthetők, és szintén a klitorisz stimulálására tervezték őket. Az apró műanyag tok, mely különböző állatfigurákat formáz, miniatűr motort rejt magában. Rögzíthető mivoltuknál és erős motoruknál fogva, ezek a kis szerszámok extra intenzív vibrációra képesek – olyannyira, hogy sok nő ezt már túlságosan intenzívnek érzi. Ha különlegesen mély, intenzív stimulálásra vágyunk, az ideális megoldást az ún. pillangó vibrátorok jelentik. Bugyinkba rejtve, akár házon kívül is lehet orgazmusunk – ügyeljünk rá azonban, hogy jellegzetes berregő hangot ad ki magából, s még feltűnést keltünk a buszon. A rögzíthető vibrátorok további előnye, hogy aktus közben is viselhetjük, s az extra klitorális stimulációnak köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy a kielégülés nem marad el.

Elektromos vibrátorok Az elektromos vibrátorok hihetetlenül erős genitális izgatásra képesek. Ebben a kategóriában a leghatásosabb példány a Hitachi Mágikus Pálca: nagy, erőteljes, akár testmasszázsra is alkalmas. Hálózati áramról működik. Számos kiegészítő kelléket is vásárolhatunk hozzá: G-pont vesszőt, puha gumigyűrűket, gumókat stb. Érdeklődjünk a szaküzletben. Az elektromos vibrátorok rendszerint nem olcsóak, viszont biztosak lehetünk benne, hogy megérik az árukat. Akár több partnert is elhasználhatunk, vibrátorunk még mindig hűséges marad hozzánk.

Szeresd a csiklód

S ami a lényeg, a G-pont vibrátorok Hosszúak és karcsúak, elhajló véggel, hogy elérhessék azt a mágikus pontot, amit sokszor évekig hiába keresgélünk. Férfiak is használhatják – csodákat művel a prosztatával!

Szólj hozzá