Hírek cikkek infók,  Önkielégítés,  Szex

Így maszturbálnak a nők valójában

Mit hisznek a férfiak, hogy hogyan maszturbálnak a nők, és valójában hogy nyúlnak magukhoz? Utánajártunk, hogy mit képzelnek a férfiak, és a legtöbbjüket sajnos ki kell ábrándítanunk: a nők általában nem izgató fehérneműben, és nem szexi pózokban vonaglanak az ágyon maszturbálás közben.

A legtöbb férfi valószínűleg tévhitben él azzal kapcsolatban, hogy a nők többsége hogyan maszturbál. Mármint mikor otthon van egyedül, és csak egy gyors kielégülésre vágyik. Egy átlag férfi általában úgy képzeli el a szituációt, mint ahogyan azt egy pornófilmben is látja: A nő szexi fehérneműben, vagy teljesen meztelenül valami tökéletesen szexi pózban terpesztve vonaglik az ágyon (esetleg egy tükör előtt), izgatóan simogatja magát, majd kéjesen nyögve a frissen manikűrözött ujjaival dörzsölgeti a csiklóját, miközben másik kezével finoman csavargatja a mellbimbóját. Na pontosan ez az, ami egy átlagos nő átlagos önkielégítése közben ritkán fordul elő, pedig a 29 éves Misi is valahogy így képzeli, bár ő tett bele némi realitást is: “A nő leül és maszturbál, akár egy pizsamában is. Közben persze erotikusan simogatja magát, vonaglik, meg gondolom kikapcsolja a tévét, és csak a puncijára koncentrál. Utána pedig mintha mi sem történt volna, felöltözik.”

Kispárnával

Biztosan kiábrándítóan hat majd a férfitársadalomra, ha megtudják, a nők legtöbbször nem fordítanak még ekkora gondot sem egy gyors numerára saját magukkal.
A 32 éves Judit például ritkán maszturbál többet, mint egy-két perc, ugyanis számára olyankor csak a gyors kielégülés a fontos. “Általában lezavarom egy-két perc alatt, és még segédeszközt sem nagyon használok. Kislányként – már óvodában – is maszturbáltam, persze akkor még nem nagyon tudtam, hogy mi az, csak élveztem. Általában ráhasaltam egy párnára, aztán addig vonaglottam rajta, míg nem volt jó. Ezt néha a mai napig csinálom, de újabban inkább csak a kezemet használom. A hasamon fekszem, és a hiedelmekkel ellentétben nem ujjazom magam, sőt, még a csiklómhoz sem nagyon nyúlok, csak a felette lévő részt dörzsölöm és ‘nyomom’. Nem hiszem, hogy szexi látvány lenne egy pasi számára, főleg ha az egész egy otthoni melegítőben történik, miközben zsíros a hajam. Természetesen ha a pasim előtt csinálom, akkor teljesen más. Akkor szexi vagyok, kívánatos, és inkább csak izgatom magam. Úgy viszont sokkal nehezebben tudok elélvezni.”

tk3s 1f420359

Kipróbáltam hogy milyen egy sárgarépát feldugni

Judithoz hasonlóan a 26 éves Anna is kislányként kezdte, szintén egy kispárnával, bár ő a későbbiekben egészen bizarr dolgokat is kipróbált. “Gyerekkoromban nem tudtam, hogy mit csinálok, de tetszett az érzés, hogy egy párnát a lábam közé gyűrve hemperegtem. Aztán később rájöttem, mi is ez, és akkor már tudatosan a kezemet használtam. Ez nálam kicsit olyan, mint a szex. Ha gyorsan, numera jelleggel akarom, akkor csak félrehajtom a bugyim, és elkezdtem csak a legjobb helyeket izgatni, hogy gyorsan minden meglegyen, de van olyan, hogy hosszabban vágyok rá. Volt is és van is több segédeszközöm, de elmentem néha egészen érdekesbe, amikor kipróbáltam, hogy milyen egy sárgarépát feldugni magamnak. 19 évesen volt ez izgalmas.

És lehet nevetni, de egyik vibrátor, csiklóizgató vagy férfi sem olyan jó, mint a fogkefémen a sensitive massage funkció. Persze ehhez külön fejet használok. Ha ezt kombinálom a tusoló fejével, akkor 10 percig mozdulni sem bírok” – mondta  Anna, és itt gyorsan felhívnánk a figyelmet arra, hogy a zöldségekkel és gyümölcsökkel óvatosan kell bánni ilyen szituációban, mert ha letöredeznek belőlük darabkák, igen kínos pillanatokat okozhatunk magunknak és az ügyeletes orvosnak is a sürgősségin.

Natalie Portman is így csinálja

A 34 éves Attila volt az egyetlen olyan megkérdezett férfi, aki tisztában volt vele, hogy egy nő nem készül fel nagyon az önkielégítésre. “A nők legtöbbször hason fekve és leginkább a kezüket használva maszturbálnak. Alapvetően a lényegre koncentrálnak, ugyanúgy, mint a pasik. Nincs félórás felvezetés látványos simogatással” – mondta Attila, aki vagy látott már nőt magában maszturbálni, vagy volt szerencséje pár filmhez, amiben hasonlóan elégítik ki magukat a nők. Ilyen például az Utolsó tangó Párizsban című film, amiben Maria Schneider Marlon Brando előtt maszturbál az ágyon, természetesen hasonfekve, vagy A titkárnő című film, amiben Maggie Gyllenhall szintén hason fekve elégül ki, anélkül, hogy az különösebben szexi lenne. De egy viszonylag friss film, a Fekete hattyú is így mutatja be az önkielégítést. Natalie Portman is a hasán fekve próbál elélvezni.

Nem vastag faszról álmodoznak közben

Vannak férfiak, akik azonban nem adják fel, és próbálják úgy elképzelni a dolgot, mint egy pornófilmet: “Legjobb lenne úgy képzelni, hogy közben rám gondolnak, dildóval csinálják, és a mellüket nyalogatják, mint két hardcore-jelenet között egy valamire való pornófilmben, tán még ejakulálnak is a végén. De biztos vagyok benne sajnos, hogy igazából lehunyt szemmel simogatják magukat, és nem vastag faszról, hanem egy jóképű, megértő, kedves érzéki férfiről fantáziálnak. A legtöbbjük nem nyalja meg a két ujját, mielőtt tövig feldugja magának, legfeljebb a mellbimbóival játszik. Sötétben, talán paplan alatt, sajnos nem a tükör előtt csinálják terpeszülésben” – osztotta meg végül gondolatait a 35 éves Tibor.

Szólj hozzá