Hírek cikkek infók,  Szex,  Vágyaim

A nők legtitkosabb szexuális vágyai

Vajon mik a nők legmerészebb álmai? Mire vágynak titkon, amikor egy beteljesületlen együttlétről képzelegnek? Mi az, amit nem mernek elmondani, pedig gyakran játsszák le a fejükben? Körülnéztünk néhány internetes fórumon, és összegyűjtöttük a legérdekesebb fantáziákat…

Felhúzva indulni el egy családi eseményre
Régóta vágyom már erre, de még egyszer sem sikerült kiviteleznünk a pasimmal. Azt szeretném, ha szinte a csúcspontig húznánk egymást, de még az orgazmus előtt abbahagynánk az együttlétet. Aztán így mennénk el egy családi eseményre, buliba vagy bárhová, emberek közé. Szeretném látni, ahogyan egész este a folytatásra vágyik, és ahogyan alig bírunk magunkkal a félbehagyott szex miatt. De idáig valahogy sosem jutunk el, mert eddig egyszer sem bírtuk félbehagyni, amit elkezdtünk.

Forgalmas utcán egymásnak esni
Viszonylag gátlásos vagyok, de a fantáziám és vágyaim színesek. Attól tartok, ez a vágyam örökre csak fantázia marad. De attól a gondolattól teljesen beindulok, hogy a párommal egy forgalmas utcán vagy téren esünk egymásnak, és egy kapualjba húzódva szexelünk, ahol nem látnak minket, de mégis bárki arra jöhet.

Szex egy vadidegennel
Volt már egy éjszakás kalandom, de azért nem vagyok az a fajta lány, aki teljesen ismeretlenekkel fekszik le. Pedig izgalmas lehet. Úgy képzelem el, hogy meglátjuk egymást, izzani kezd köztünk a levegő, aztán  mindenféle ismerkedés vagy beszélgetés nélkül már egymásban vagyunk, aztán soha többet nem is találkozunk. Talán egyszer, ha bátrabb leszek, ki is próbálom. Nagyon szexi élmény lehet.

A mocskos álmok és titkos vágyak nem részei a mindennapi beszélgetéseknek, de a szexuális terapeutáknál mindenki felfedi legizgatóbb fantáziáját. Így derült ki, hogy sokak álma azonos, ha a szexről van szó. A nők például gyakran elképzelik magukat egy másik nővel.

A legjobb barátnővel
Nem vagyok leszbikus. Mindig csak fiúkkal jártam, és soha nem kívántam meg egyetlen lány sem. A legjobb barátnőmmel viszont közeli a kapcsolatunk, nagyon bensőséges a barátságunk, ráadásul elképesztően vonzó és szép nőnek tartom. Néha elképzelem, hogy egy este, amikor egymásnál alszunk, megcsókoljuk egymást, és felfedezzük egymás testét. Egyszer szexboltban is voltam vele azt hittem vágyaim szexshop kabinban teljesednek ki, mert majdnem megnéztünk egy filmet.
Nem értem, miért gondolok rá így, nem szeretném kockáztatni a barátságunkat sem, de ezt a képet eddig mégsem sikerült kiverni a fejemből.

Hármas szex
Mindegy, hogy egyedülállóak vagy kapcsolatban élnek a nők, mindkét helyzetben gyakran megfordul a fejükben, hogy két emberrel osszák meg az ágyukat. Az újdonság izgalma mellett az érzéki túlfűtöttség miatt is izgatja az embereket a hármas szex gondolata.

Dominancia és alávetettség
Bizony a nők is nagyon szívesen kipróbálják a dominancia és alávetettség játékát, ugyan míg a férfiak általában uralkodni szeretnek, a nők többnyire a behódoló szerepet érzik sajátjuknak. Utóbbi pedig azért annyira izgató, mert a behódolt biztos lehet abban, hogy minden figyelem rá összpontosul, és az irányítás átadása is felszabadító lehet.

Csoportszex csak férfiakkal
Egyszer volt részem abban, hogy milyen érzés egy csoportszexben részt venni. Hárman voltunk lányok, három srác volt velünk. Kicsit mindenki játszott mindenkivel, de leginkább csak attól volt izgalmas, hogy végül nézték egymást a párok. Jó lenne kipróbálni, milyen lehet más lányok nélkül, csak a fiúkkal.  Vadító lehet, hogy minden testrészemet egy-egy kéz simogatja, és egyszerre többen kényeztetik a testem…

Nézni, ahogy a partnerük egy másik emberrel szexel
Míg a monogám kapcsolatoknak éppen az a lényege, hogy nem folytat intim kapcsolatot mással az ember, mégis nagyon gyakran megjelenik a szexuális fantáziák között az, hogy figyeljük, ahogy a párunk valaki mással szexel. Ez egyszerre okoz fájdalmat és szexuális izgalmat is.

Szólj hozzá