Hírek cikkek infók,  Önkielégítés,  Szex

Mikor nyúltál először magadhoz? Így hat a szexre!

Aki kamaszkorában is sokszor kapkodva szerez magának örömöt, később is beleeshet ebbe a csapdába: nem szán elég időt arra, hogy a csúcsra jusson. Holott az orgazmushoz az ügyes ujjak mellett elsősorban elegendő időre van szükség. A felnőttek esetében az önkielégítés sok esetben rövid kis közjáték a programokkal, kötelező feladatokkal zsúfolt napok során.

Gyerekkézbe nem való segédeszköz?
Egy ijesztő változás figyelhető meg a kamasz lányok önkielégítési gyakorlatait illetően, mégpedig az, hogy manapság túl hamar ismerkednek meg a szexuális segédeszközökkel (mint például a vibrátor), amik gyors gyönyörhöz juttatják őket. Ne feledjük, hogy az erotikus eszközökhöz ma már könnyedén hozzá lehet férni, például a szülők hálószobájában, vagy éppen webshopokban.

  • Kamaszkoromban azért kapkodtam az önkielégítéssel, hogy a szüleim rajta ne kapjanak. Ma meg azért, mert azt tanultam meg, hogy a kéjnek gyorsan kell jönnie. Nem érek rá sokáig a tapizásra. Ez a hozzáállás jó is lehet akkor, amikor a párommal esünk egymásnak, tetszik a pasimnak, hogy gyorsan elmegyek, de mostanában valahogy arra vágyom, hogy végre lassan, óvatosan, másodpercről másodpercre jussak el a csúcsra. Hogy felfedezzem végre, hány lépcsőfok van a gyönyörig, de erre sok időt kell szánnom a napi rohanásban.

Afelől sem lehetnek kétségeink, hogy egy 16-17 éves gyerek netes ismereteinek „köszönhetően” pontosan tudja, mire való és hogyan kell használni a kütyüt, ami egyáltalán nem szerencsés, mert ha a kéjhez vezető utat még nem csiszolta finomra az illető – eszközhasználat nélkül, csak az ujjai segítségével –, akkor a vibrátorral való barátságkötés után nagy valószínűséggel nem is fogja. A vibrátor ugyanis magabiztosan a csúcsra juttatja a kíváncsi kamaszt, ráadásul töredék idő alatt, mint ahogy az természetes módon következne be.

Így lesz elérhetetlen az orgazmus

Miért olyan elgondolkodtató mindez? A kamasz az eszközök kínálta gyönyör mellett nem ismeri meg a saját testét, és ébredező női vágyait elrabolja a luxusingerekkel játszó segédeszköz. Egy vibrátoros (zuhanyrózsás) maszturbálásra rákapott, az eszközök nélküli gyönyört soha nem gyakorolt nő számára pedig szinte elérhetetlen lesz majd az orgazmus a partnerekkel való szexuális aktusok során. Az idő is ellenséggé válik úgy, hogy eszköz nélkül, „csak” partnere erőfeszítései mentén, se rövid, se hosszú idő alatt nem tud majd a csúcsra jutni a nő, ahogy a saját ujjai is tanulatlannak bizonyulnak majd.

Szólj hozzá