Hírek cikkek infók

Eladó a MYVID.hu domain név!

A több mint 10 éves myvid.hu domain név eladó! Akár a teljes tartalommal is! Érdeklődni emailben itt: mediaproducerkft@gmail.com

A magyar weboldalak nagy része, közel 70-75% a .hu végződés alatt működik, nálunk Magyarországon a .hu saját végződésünk az elsődlegesen használt.

Milyen domaint használak?

Válassz ki legalább 5 a márkádra, cégedre jellemző kifejezést és ötletelj velük. Keverd össze őket rakd egymás után…. Ezekből végül akár ki is alakíthatod a végleges domain nevedet. Ezt a módszert lehet tovább fokozni. Irj össze akár 10 különböző a márkádra jellemező szót. Ha az ötletelés nehezen megy nyugodtan vont be barátaidat ismerőseidet is akár a szavak összeírására de a kialakult ötletek pontozására mindenképp. A jó domain választás titka az ötletelés.

Fontos a megjegyezhetőség és a könnyű leírhatóság

A domain név biztos nem fog jól működni ha nehezen megjegyezhető, vagy nehezen lehet kiejteni sőt leírni. Nem nehéz elképzelni, hogy ha nehéz leírni a nevet és elrontják a látogatók akkor nem fogják megtalálni az oldalt. Ugyan így ha valaki egyből elfelejti, ahogy elolvasta, ha egyáltalán sikerül jól elolvasni, az sem előnyös.

Szólj hozzá