Hírek cikkek infók,  Önkielégítés,  Szex

Van már ilyen fehérneműd, hogy nyitott bugyi?

Ha a még nincs nyitott bugyid akkor itt az ideje, hogy minél előbb beszerezz egyet vagy akár többet is. Akik már ismerik ezt a viseletet, ők kivétel nélkül esküsznek rá és vannak olyanok is, akik már rég elfelejtették, hogy léteznek hagyományos társaik is, mert mindig ezt viselik.

A speciális fehérneműk rendszerint nagy sikert aratnak a hálószobában, hiszen kevés férfi van, aki a vizuális látvány hatására képes türtőztetni magát. Ha tehát el szeretnéd csavarni a párod fejét, akkor mindenképp érdemes belebújnod a nyitott bugyiba. Köztudott, hogy a férfiak számára rendkívül izgató egy meztelen nő látványa, ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne fokozni a hatást, sőt! Ha valami szexiset viselsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy jobban rád gerjed majd a másik, mint eddig bármikor. A nyitott bugyi még mindig különlegességnek számít, így nagy esély van rá, hogy meglepetést okozol vele a párodnak és izgatottságában azonnal letépi rólad. Éppen ezért érdemes akár egyszerre többet is beszerezni, hogy ilyen esetben másnap és harmadnap is tudj villantani.

  • Vadító fehérnemű, erotikus fehérnemű, fehérnemű webáruház, fehérnemű webshop amikre keress a neten, ha rendelni akarsz ilyesmit.
    Szexi fehérnemű és erotikus fehérnemű kínálatok sokezer modellje folyton megújul, széles szín és méretválaszték  garantálja, hogy Te is megtaláld az alkatodnak, ízlésednek és az alkalomnak megfelelő fehérnemű darabot.

Mi rendkívül széles választékban kínáljuk az egyedi fehérneműket, így biztos, hogy te is megtalálod azokat, amik a leginkább passzolnak az egyéni ízlésvilágodhoz. Többek között vannak alul nyitott francia bugyik, dupla pántos bugyik, csipkével díszített bugyik és fodros tangák is. Ha a visszafogottabb holmikat kedveled, az még nem jelenti azt, hogy te ne hordhatnál nyitott bugyit. A kínálatunkban vannak olyan típusúak is, amelyek első ránézésre hagyományos bugyiknak tűnnek, mert a vágás nem feltűnő rajtuk. Csak az előjáték során derül ki a kis turpisság, amikor már te is belelendültél az együttlétbe. Ezek mellett természetesen vannak extravagáns bugyik is, amelyek nem hagynak túl sok teret a titkolózásnak, ugyanis azonnal észrevehető, hogy az intim terület nincs eltakarva. Ha a te stílusodhoz inkább ezek állnak közelebb, akkor te is megtalálhatod azt, amit keresel. Persze beszerezhetsz több fajtát is, hiszen sok esetben hangulatfüggő, hogy éppen mit viselünk szívesebben.

Szólj hozzá