Hírek cikkek infók,  Szex

Ezekre a fenékformákra vágyakoznak a férfiak

A fenék az érzéki női vonások egyik ékessége. Talán kijelenthetjük, a mell után a második legnépszerűbb pont, melyet előszeretettel vizsgálnak a mohó férfi tekintetek. Csípőringás, kerek forma, és máris tapadó szempárok érkeznek jutalmul a nő számára. Van –e a férfiak részéről különösen kedvelt fenékforma? A túlzott méretet azonnal elutasítják a pasik? Görcsölj egyáltalán erre a testrészedre?

Mielőtt megadnánk a választ, nézzük a leggyakoribb popsiformákat.

  • Csepp vagy fordított szív, más néven az „A’ alak.

  • Fordított háromszög, a kicsi fenék, a „V” alak.

  • A gömbölyű, azaz az „O” alak.

  • És a szögletes, vagyis a „H” alak.

A Metodic életmód és táplálkozási tanácsadó oldal cikke alapján az alábbiakat lehet tudni a különböző formákról.

A cseppformával bíró hölgyek általában altáji hízásra hajlamosak, így a hasuk laposabb. A fordított háromszög típusú nők, vagyis a „V” alak tulajdonosai ellenben pont a felsőtestükkel bajlódnak többet. A gömbölyűek kisebb vagy nagyobb méretű popsival rendelkezhetnek, de alapvetően nem hízékonyak és általában stabilan tartják a formájukat. A szögletes popóval bíró nők pedig rendszerint mindenhová híznak egy kicsit. Jellemző rájuk a homokóra alkat a fenekük pedig lehet teltebb vagy akár laposabb is.

És, hogy a fent említettek közül melyiket kedvelik a pasik a leginkább

Ha kiindulhatunk a latin szépségek népszerűségéből, valamint a „sportosabb” alkat favorizálásából, valószínűleg

a csepp és a gömbölyded forma viszi a prímet

A fordított háromszög, vagyis a kicsi fenékről szólva érdekesnek tűnhet, hogy egy alapvetően vékony nő miért lesz kevésbé vonzó. Itt van igazán jelentősége az arányoknak. Ha cérna vagy, azzal se jársz jól. Egy szűkebb réteg odalehet érted, de a többség számára az egészséges külső a döntő. A szögletesek azzal a hátránnyal küzdhetnek, hogy a csípőjük és felsőtestük „egyben van”, emiatt alaktalannak tűnnek.

Bármelyik csoportba is tartozz, aggodalomra nincs okod, hiszen a férfiak körében minden típusnak van rajongótábora. Persze elégedettséged nagyban függ attól, hogy a választottadnak pont a te típusod felel –e meg. A csípőringás tudományát sajátítsd el, azzal sosem lőhetsz mellé.

Szólj hozzá