Hírek cikkek infók,  Önkielégítés,  Szex

Szeresd magad, hogy jó legyen az életed

Ha megérted, miért fontos, hogy szeresd magadat, ez a megértés megadja neked azt az elhatározást és motivációt, ami a hajtóerőd lesz abban, hogy valóban elkezdd szeretni magadat.

Ha nem szereted magadat, állandóan olyan tapasztalások érnek az életben, amikben ezt a kellemetlen érzést újra és újra átéled. És ezek a negatív érzések felelősek számtalan problémáért az életedben.

A szeretet az élet pozitív ereje, és a szeretet az oka minden pozitív és jó dolognak az életedben. Életed minden területe – legyen szó akár egészségről, kapcsolatokról, pénzről, munkáról vagy boldogságról – azt mutatja meg, milyen viszonyban vagy saját magaddal.

Ha szereted magadat, a szeretet erejét működteted az életedben, és a világ visszatükrözi számodra azt, ahogyan bánsz magaddal. Ezért fontos, hogy szeresd magadat.

Ha nem szereted magadat, ha nem tudsz szeretet érezni önmagad felé, akkor ezzel összhangban lévő dolgokat teremtesz az életedben. Ha több a negatív dolog az életedben, mint a pozitív, akkor valami nincs rendben. És ezen úgy tudsz változtatni, ha elkezded szeretni magadat.

Minden, ami lenni szeretnél, minden, amit tenni szeretnél, a szeretetből táplálkozik. A szeretet pozitív ereje képes bármilyen jót létrehozni, és képes megváltoztatni bármilyen negatív dolgot az életedben.

Neked csak az a dolgod, hogy szeresd önmagadat.

Szólj hozzá