Hírek cikkek infók

A késleltető síkosítók előnyei

A késleltető síkosítók a szexpatikában kaphatók, a sikosítók között. Tagadhatatlan, hogy az igazán pikáns és feledhetetlen szeretkezéseket többféle módon is fel lehet dobni. Egyrészt ott vannak azok az ügyes kis sexeszközök, amelyekkel aktus közben is hosszasan játszadozhatunk, másrészt a modern kozmetikai készítmények közt is több olyan típussal találkozhatunk, amelyek garantáltan feljavítják az intim együttléteket. Jó példa erre a késleltető síkosító is, amely érdemben visszafogja a férfi nemi szerv izgalmi állapotát, ezáltal pedig meghosszabbítja, illetve élvezetesebbé és akár intimebbé is varázsolja a közös hálószobai pillanatokat.

Nevéből eredően is egyértelműen kijelenthetjük, hogy az ilyen típusú készítmények nem megszüntetik, hanem csupán várakozó felállásba helyezik a hímvesszőt, így kicsit sem kell tartanunk attól, hogy esetleg lelankad a kedv.

Sőt! Mivel ez esetben csupán az érzékek enyhe tompításáról beszélünk, ezért a késleltető síkosító alkalmazásával valójában még izgalmasabbá és felfokozottabbá varázsolhatjuk az örömszerzés és a majdani kiteljesedés folyamatát. Ha eddig nem próbálta, akkor most is a lehetőség, vásároljon tőlünk minőségi és biztonságos kozmetikumokat!

Rendelje meg például a JoyDrops géles késleltető síkosító 50 milliliteres változatát, amelynek köszönhetően látványosan kitolhatja az ejakuláció idejét, és amelyet akár óvszerrel is remekül párosíthat! Vagy válassza esetleg a Prolong késleltető síkosító sprayt, amelyet kifejezetten a makkra kell fújni, ezáltal kellemes hűsítő hatást érve el, illetve amelyet akár más típusú síkosítókkal párosítva is alkalmazni lehet!

Szólj hozzá