Drogéria szexpatika,  Vágyfokozók serkentők

Yummy Cum Drops. Spermaízesítő cseppek 30ml

A Yummy Cum Drops egy különleges spermaízesítő folyadék, amely elveszi a sperma jellegzetes ízét, növeli annak mennyiségét és minőségét. Jobb íz, erőteljesebb ejakuláció és stabilabb állag. Alkalmazása: naponta 4ml- t (kb. 20 csepp), kell vízzel, vagy egyéb folyadékkal keverve bevenni. A Yummy Cum Drops egy növényi összetevőket tartalmazó étrend- kiegészítő csepp.

A Yummy Cum Drops spermanövelő és sperma ízt fokozó cseppek alkalmazásával az alábbi pozitív változásokat érzékelheti:

•    Erőteljesebb ejakuláció
•    Nagyobb mennyiségű spermája lehet
•    Ondójának íze finomabbá válhat
•    Spermiumának életképessége jobb lehet
•    Sperma termelődése felgyorsulhat
•    Ondó illata, szaga kellemesebbé válhat

Milyen növényi összetevőknek köszönheti hatékonyságát a Yummy Cum, mely segíthet Önnek a sperma mennyiség, sperma minőség és sperma íz javításában?

Összetevők: fehér fűz kéreg kivonat, kóladió kivonat, guarana kivonat, 4mg fekete bors, 4mg gyömbér, víz, L- Tyrosine, L- Arginine, aszkorbinsav, kék és zöld mikro alga. Stabilizálószerek: Hidrogénezett ricinusolaj. Tartósítószerek: Nátrium benzoate (E211), kálium- szorbát (E202). Aroma: limonén. Illatanyag: citromfű- olaj, linalool.

Ez a készítmény egy recept nélkül kapható étrend- kiegészítő, így nem alkalmas semmilyen betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására, vagy annak megelőzésére. Az étrend- kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet és/vagy az egészséges életmódot! Száraz, hűvös helyen, fénytől védve, gyermektől elzárva tartandó. Felbontás után célszerű hűtőszekrényben tárolni. Minőségét megőrzi a dobozon feltüntetett időpontig. Ha szembe kerül, bő vízzel mossuk ki! A Cobeco Yummy Cum Drops sperma mennyiség növelő és sperma íz megváltoztató hatása sem orvosilag, sem klinikailag nem igazolt. A termékleírás csupán feltételezi, nem kijelenti a spermanövelő és spermaíz- javító hatást. Származási hely: EU
Angol név: Yummy Cum Drops – 30 ml
Vonalkód: 8718546540899

Szólj hozzá