Realisztikus vibrátorok,  Vibrátorok

Valódi Érzés vibrátor VII – natúr

Élvezd a „Real Feel” szuper puha, élethű anyagát, mely hihetetlenül realisztikus élményben fog részesíteni! Teljesen pftalát- mentes Fanta–Flesh anyagból készült – mely az amerikai PIPEDREAM gyártó saját szabadalma, érzetre tökéletesen megfelel a valódi bőrnek és máshoz nem hasonlítható természetességet nyújt, ezenfelül rövid idő alatt felveszi a test melegét, amivel tovább fokozza a realisztikus hatást.
A vibrátor alapvetően két fő részből áll: egy 2, 5 cm átmérőjű rúdvibrátorból és a rá helyezett, nagyon puha, rugalmas köpenyből. A köpeny nincs ráragasztva a vibrátorra, ugyanakkor tökéletesen a helyén marad, nem tud lecsúszni róla. Igen kedvelt megoldás ez a gyártónál, mert így egy érzékien puha külsejű, de merev tartású örömszerzőt alkottak meg, hogy a vadabb játékok közben is ott kényeztessen ahol szeretnéd!
Akár 3 az 1- ben terméknek is nevezhető: alapesetben egy vastagabb élethű vibrátor, viszont a köpenyt levéve kaphatsz egy kisebb méretű rúdvibrátort – például csiklóizgatásra és egy péniszre húzható vastagító köpenyt.
A vibráció erőssége az alsó rész tekerésével fokozatmentesen állítható, csak élvezd a lágy rezgést vagy akár az erőteljes vibrálást.
Vízálló kivitelének köszönhetően élvezetessé fogja tenni a fürdőben töltött időt. (FONTOS: az elemek behelyezését követően ügyelj, hogy a vízzáró tömítő O- gyűrű a helyén legyen)
Használatához kizárólag vízbázisú síkosító ajánlott, amivel még vadabb élményben lesz részed. Tisztítása történhet szappannal és langyos vízzel vagy speciális intim segédeszköz tisztítóval.
Anyag: Fanta–Flesh – Realisztikus (pftalát- mentes)
Szín: Testszínű
Teljes hossz: 22, 9 cm
Behelyezhető hossz: 19, 1 cm
Átmérő: 5, 1 cm
Elem típus/db: 2db C bébielem (nem tartozék)
Vízálló
Angol név: Real Feel Lifelike Toyz No.7
Vonalkód: 603912296778

Szólj hozzá