Hírek cikkek infók,  Szex

Szex a moziban szexshop eszközzel

Egy korábbi vásárlás miatt rendszeresen kapok hírlevelet az egyik szexshoptól. Mivel eddig meg vagyok velük elégedve, így nem iratkoztam la a hírlevelükről. Ez a napokban kapóra is jött, mivel egy olyan terméket akcióztak le, ami igen felcsigázta a fantáziám. Mondtam is Neki, hogy ezzel aztán tudnék mit kezdeni, ha Ő is benne van. Benne volt! Gyorsan meg is rendeltem a játékot, melyet pár napon belül ki is szállítottak. Gyorsan feltettem töltődni, majd helyet foglaltam másnapra a moziba egy olyan filmre, amit már jó régen játszanak – így jó eséllyel a kutyát sem érdekli – a leghátsó sorba a sarokba.

Este hazaért Párom, megcsodálta az új szerzeményt és egy kaján vigyor közepette közöltem vele, hogy másnap moziba megyünk! Kissé elkerekedett a szeme, de láttam rajta, hogy tetszik neki az ötlet.

Azt hiszem időszerű elárulnom azt is, mit vettünk; egy távirányítós vibrotojást. Maga a tojás bármelyik félnek bármelyik láb közötti testnyílásába felhelyezhető, ám ekkor még nem csinál semmit. Vezérelni a vezeték nélküli távirányítóval lehet, melynek nagyjából 10m a hatótávolsága…

Másnap reggel tehát elosztottuk a tojást és a távirányítót; Ő kapta a tojást – melyet majd munka után, mielőtt elindul a moziba felhelyez magának -, nekem pedig a távirányító jutott. A nap folyamán mind a ketten többször megjegyeztük a másiknak, hogy alig várjuk az estét, ami szerencsére elég hamar el is jött.

Én értem hamarabb a mozihoz. Tűkön ülve vártam. Mikor megláttam közeledni, a zsebembe csúsztattam a kezem és kitapogattam a szextojás távirányítón a bekapcsoló gombot. Ahogy megfelelő távolságra ért, megnyomtam a gombot, mire hirtelen megtorpant és összeszorította a lábát. Időközben észrevett és áldühös arccal, félig mosolyra húzott szájjal odajött hozzám. Kihúztam a kezem a zsebemből, átöleltem és megcsókoltam.
– Szervusz szépségem. Hogy érzed magad – kérdeztem.
– Fel vagyok villanyozva – és kacsintott.
Kikapcsoltam a tojást, majd beszélgettünk még egy darabig, mert nem lehetett bemenni. Ezalatt elmondta, hogy igen kellemes és intenzív érzést produkál a tojás miközben rezeg.

Lassan eljött az idő és bemehettünk. Mikor elindultunk a jegyszedő srác felé, ismét bekapcsoltam a vibrálást, mire Ő szintén megtorpant egy pillanatra és tettetett dühvel rám nézett. Csak vigyorogni tudtam. Miután elhaladtunk a jegyszedő mellett, ismét kikapcsoltam a tojást. Megkerestük a termet és elfoglaltuk a helyünket. Összesen 6-7 ember tartózkodott a ott velünk együtt, és szerencsére a közelünkben senki nem volt. Ő ült közvetlenül a fal mellé én pedig az eggyel kijjebb lévő székre. Elkezdődött a film és néztük.

Nagyjából 10-15 perccel az indulás után kivettem a távirányítót a zsebemből és a bal kezembe fogtam, hogy ne nagyon lássa. Pár perc elteltével bekapcsoltam. Ránézek; semmi reakció. Vártam pár percet és ismét rá néztem, semmi. Megnyomtam egy másik gombot, mire hevesebben kezdett rezegni a tojás. Ismét néztem az arcát pár percig, majd odafordult hozzám. Látszott rajta, hogy élvezi, ami történik vele. Odahajolt hozzám és a fülembe súgta;
– Nincs rajtam bugyi és teljesen el vagyok ázva.
Megfogta a jobb kezem és a szoknyája alá vezette, majd a puncijához illesztette. Csupasz volt, puha és nedves. Ujjammal kitapogattam a csiklóját és dörzsölgetni kezdtem. Közben a farkam majd szétdurrant a nadrágomban. Idővel az intenzív rezgést átváltottam intenzív pulzálóra.

A heves izgatás következtében egyszer csak elkapta a fejem és magához húzott majd forrón csókolt és közben elélvezett. Abbahagytam a csikója izgatását, majd pár másodperccel később a tojást is kikapcsoltam. Megcsókoltam és megkérdeztem milyen volt.
– Nagyon jó – hangzott a válasz.
A következő percekben a combját simogattam, mikor is megéreztem a kezét az enyém mellett. Ránéztem, de csak vigyorgott és az orrom elé tette a tojást. Áradt róla az illata. Az ajkaimhoz illesztette, mire én lenyaltam róla a nedveit. Ekkor felém fordult és a nadrágomhoz nyúlt. Lehúzta a sliccem és előbányászta a meredező péniszem. Odahajolt és elkezdte kényeztetni. Én meg hátradőltem és néztem, ahogy a hajkoronája beteríti az ölemet és élveztem, ahogy a nyelve a makkom pereme körül szaladgál.

Egyszerre abbahagyta a kényeztetést és felállt. Elém lépett, felhúzta kissé a szoknyáját, jobbjával igazított a farkamon, majd beleült. Szóhoz sem jutottam. Lassan mozogni kezdett. Mikor kissé magamhoz tértem a meglepetéstől bal kezemmel a melleit, jobbommal a punciját kezdtem izgatni.

Nem telt bele sok idő, mire ismét a karomba markolt, mert elélvezett. Én is nagyon a határon voltam és ezt jeleztem is felé, mire leszállt a farkamról, visszaült a helyére és ismét szájába vette a férfiasságom és szopni kezdte. Hihetetlenül ügyesen tudja a farkam kényeztetni! Emiatt és a korábbiak miatt nagyon hamar a szájába élveztem.

Alaposan letisztogatta a farkam, majd hozzám hajolt és megcsókolt. Teljesen le voltam fáradva. Ránéztem és láttam, hogy kajánul vigyorog. Eredetileg úgy terveztem, hogy majd én lepem meg őt, végül neki sikerült engem meglepnie.
A filmből természetesen szinte semmit nem láttunk, de jelen esetben ez nem is volt cél.

Szólj hozzá