Extrém,  Szexkellékek,  Szexshop

BDSM szex és felnőtt bolt kellékek – Szeresdmagad szexshop

Mi az a BDSM és hogyan lehet egy nőt jól elfenekelni, és a szadómazó szexbe belekezdeni Szeresdmagad szexshop cikk. Ha ön egyike a sok ember, aki nézd meg a BDSM szex kategóriában, mintha írt egy idegen nyelven, akkor nem vagy egyedül. Lefordítva a levél rabság azt jelenti, rabszolgaság.

Hogy miből áll a BDSM szex? Kötözésből, domináns- alárendelt szerepből, különféle fájdalmat okozó segédeszközökből, társadalmilag nem elfogadott verbális kommunikációból és mindenből, ami a dominancia-alárendeltség viszonya köré gyűrűzik. Olyan sok lehetőség van, olyan sok különböző játékhoz, hogy a legjobb megérteni mindegyik célját, hogy jobban válasszon és használjon!

Szájgolyó
A labda gag használják, hogy elfojtsa a hangját viselője azáltal, hogy megakadályozza őt beszélni. Nem akadályozza meg a légzést. Általában a fej fölé van kötve, de lehet, hogy nem, van egy golyója, amely az ajkakban és a fogakban van, és a behódolás érzésének csepegtetésére használják. Mivel bárki is használja, nem tud beszélni, akkor kreatívabbnak kell lennie a kommunikációval és a legigényesebb partnerrel, hogy megértse a szeretője igényeit.

Rabság készletek
Ezek a készletek tökéletesek egy teljes rabság forgatókönyvének beállításához. Ezek általában magukban foglalnak egy pár visszafogott bokát, egy pár visszafogott csuklót, egy bekötött szemmel és valamilyen ostort vagy lapátot. Néhány más készletek közé tartozik a poénok, gallérok, gallérok és pórázok, kötelek, ragasztószalag, elszigetelés rúd és bonyolultabb korlátozások.
A BDSM szex kellékei között felkapottak a készletek. Egy csodálatos módja annak, hogy építsenek egy gyűjtemény rabság berendezések és általában olcsóbb, mint a felvásárlási minden elem külön-külön.

A bekötött szemmel nem láthatja viselője. Ezek általában klasszikus alvási maszkok vagy egy sál, amely megköveteli, hogy megkötözd őket.
A nézet korlátozásával a többi érzékszerv szuper éles. Ez növelheti az érintésre, ízre, szagra és hangra való érzékenységet. Az értékesítés szerelmesei azt tanácsolják mindenkinek, hogy próbálja meg jobban megérteni, hogyan fokozza a pillanatot.

Csuklyák
Néha összekeverik a bekötött szemmel, de a motorháztető lefedi a fej és az arc felét, vagy akár mindent. Sokféle formában érkeznek, néhány száj, orr vagy szemlyuk nélkül, és néhány teljesen nyitott arccal.
A rabságban lévő csuklyákat a megjelenés megváltoztatására és az érzékszervi nélkülözésre használják. Van néhány funkcionális kiterjed, amelyek magukban foglalják a poénokat és korlátozásokat.

Gyertyák
A testgyertyák olvadáspontja alacsonyabb, mint a hagyományos otthoni gyertyák, lehetővé téve, hogy megtapasztalja a testhőmérséklet biztonságos emelkedését. Néhány gyertya még masszázsra is jó, forró viasz hidratáló olajká válik, amikor a bőrbe dörzsölik.
Gyertyák kiváló pszichológiai játék, mint a szeretője lesz vár egy forró égési, és nem egy nyugtató masszázs, amikor a gyertya viasz hamarosan szivárgott át csupasz bőr.

Bilincs
A csukló korlátozásának egy formája, amely összeköti mindkét kezét. A két fogantyúból és egy láncból álló egység általában szabványos rendőrségi fémből készül.
A bilincseket hagyományosan a felhasználó háta mögötti kezek védelmére használják, de a csuklók védelmére is használhatók egy tárgy körül, rögzítéssel vagy illesztéssel, hogy megakadályozzák a felhasználó mozgását attól a helyzettől, amelyben elhelyezték.

Kötelek és ragasztószalag
A szubjektív kötelek kifejezetten arra szolgálnak, hogy megkötözzék a személyt. A ragasztószalag a szalag egy formája, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy egy személyen megkötözzék vagy ruhákat hozzanak létre. Öntapadós, biztonságos alternatíva a többi szalaghoz képest.
A kötelet kifejezetten arra tervezték, hogy megkötözzék az embereket, és nem szabad cserélni a barkácsáruházakban található kötelekkel és hasonlókkal, amelyek gyakran károsak a bőrre, és rugalmatlanok a jól megragadt csomók kihúzására.

Csukló- és bokakorlátozások
Olyan cikk, amelyet minden csukló vagy boka körül használni kell, amely korlátozza a mozgást, vagy másokkal kombinálva használható a mozgás korlátozására.

Szüzességi övek
Az szüzességi eszköz a nemi szervekre telepített bármire utal, hogy megtiltsa a funkciót vagy a szexuális hozzáférést. Néhányukat vizuális hatásra használják (például értelmezési forgatókönyv), de sokan lehetővé teszik a hosszan tartó használatot azáltal, hogy megakadályozzák a szexuális kapcsolatot másokkal és önmagukkal.

Mellbimbó csipesz vagy csikló
Dekoratív varázs, amely a csiklóra vagy közvetlenül rá és a mellbimbókra lóghat, ami a fájdalom és az öröm keverékét eredményezi a készülék mozgásával.
Csipesz, ha alkalmazzák, hogy fájdalmat okozhat okozhat bizsergő érzés, hogy hangsúlyozzák
a szexuális frusztráció, valamint egy enyhe fájdalom, amely felébreszti azt. Csikló és mellbimbó csipesz is okoz megnövekedett csikló és mellbimbók, ami elég jó szex közben.

Nyakörvek és póráz
Ha együtt használják, a gallér és a póráz egy rabságban lévő eszközt képez, amely segítségével szabályozható, hogy ki használja oda, ahová szeretnénk. A nyaklánc önmagában viselve gyakran egy tulajdonság szimbólum, de helyes testtartás vagy használható dekoratív célokra.
Egyes nyakláncok jellemzője zárható csatok, amelyek megakadályozzák eltávolítása a felhasználó,
hogy hangsúlyozzák az érzést, tehetetlen tulajdon. Sok gallér első tömítőgyűrűvel van ellátva, hogy lehetővé tegye a póráz vagy a kötelek alkalmazását a rabsághoz.

Elektro stimuláció
Ezek olyan játékok, amelyek az elektromosságot erotikus érzések ösztönzésére vagy fájdalom okozására használják. Ezek a játékok sok tartozékkal rendelkeznek.
Az elektrostimulációs játékok érzése hasonló a rezgéshez, átható érzéssel. A szintek változóak, és óvatosan elkezdheti, hogy mindig jól érezze magát.

Orvosi fétisek
Egy kategória, amely magában foglal mindent, ami orvosi jellegűnek tekinthető. Beleértve a felnőtt inkontinencia, nőgyógyászati berendezések, zuhanyzók, latex kesztyűk, proctoscopes, húgycső tágulás.

Penachos
A penaho általában tollakból készül, amelyeket a bőr csiklandozására és kötekedik. A bőrön futó toll érzése izgatja az idegvégződéseket, és érzékenyebbé tesz az ideiglenes érintésre. Gyakran használják az előjáték során az erotikus érzés fokozására, és a szexuális kapcsolatra való felkészülés érzését okozzák, és ez növeli a mentális izgalmat.

Ostor
Az ostornak több felülete van, amelyek egyszerre érik el a bőrt. Mivel az ostorok elterjedt az erő az ütés egy nagyobb területen a fájdalom érezhető gyakran kevesebb. Ezek ragyogó során előjáték – csak kötekedik a szeretője mozgatásával felfelé és lefelé a bőrt, hogy szivattyú a szív.

Elfenekelés
Egy lapos eszköz, általában fogantyúval, amelyet ugyanúgy használnak, mint egy kezet egy másik személy vagy magad legyőzésére.
A legtöbb mű vagy igazi bőrből készült, ami sokkal lágyabb a bőr ellen, mint a fa, és hallható thwack, amely kiemeli azt a tapasztalatot, hogy mindkét partner megverte. Gyakran használják az érzékszervi játék részeként, hogy hangsúlyozzák az érintést az idegvégződések felkeltésével és adrenalin rohanás előidézésével a spankee-ben.

Maszkok
Dekoratív arckiegészítő, amelyet a felhasználó megjelenésének átalakítására vagy a felhasználó valódi identitásának elrejtésére terveztek. Általában partikon és fétis eseményeken és swingereken használják, hogy elkerüljék a személyes, fotós vagy filmes elismerést. A maszkokat a partnerek közötti szerepjátékban is használják egy új kép létrehozásához.

Szexgépek
A gépet úgy tervezték, hogy szimulálja a tolómozgásokat, hogy a felhasználó áthatoló szexet tarthasson, mint egy partnerrel.

Bár a szadómazót és BDSM szex játékokat a pszichopatológiával, azaz a pszichés funkciók kóros változásaival hozzák leggyakrabban összefüggésbe, a kutatások alapján úgy fest, mégsem annyira beteges dologról van szó. Többen is megcáfolták például azt az elképzelést, hogy a BDSM fanok alapvetően pszichés vagy szexuális problémákkal küzdenének, vagy csak pusztán nehezükre esne a normális szexuális együttlét.
Ugyanígy az sem igaz, hogy a különös vonzódásuk abból fakadna, hogy korábban szexuálisan bántalmazták volna őket. Egy szexológus inkább úgy gondolja, hogy a jelenség inkább egyfajta szexuális érdeklődés vagy szubkultúra. Sőt a BDSM-hez inkább egyfajta szórakoztató kikapcsolódásként érdemes közelíteni, mint sem devianciaként.

Tippek a lányok helyes korbácsolásához

Néhány tipp, hogy ez a tematikus esemény szórakoztató legyen az Ön számára (és a partnere számára is!):

1. Rendszeres korbácsolás gyakorlat, a bőr durvább és ellenállóbb a stroke. A hajszálerek kevésbé szakadnak, és kevesebb piros csík jelenik meg a büntetések során.

2. Mielőtt eltömíti a lányt egy hevederrel vagy övvel – küldje el forró zuhanyra vagy fürdőbe. A bőrt jól kell párolni, hogy jobban tolerálja a korbácsolás büntetését.

3. A legfájdalmasabb testtartás – amikor egy nő egy férfi ölében fekszik, mert nehéz lesz keményen hintázni. A legfájdalmasabb – amikor a lány áll, teljesen hajlított és térdre tekeri a kezét. A kinyújtott bőrön a fájdalom sokkal jobban érezhető lesz.

4. A belső combok ütése nagyon fájdalmas lehet – ez a terület nagyon érzékeny. Ugyanakkor erogén is, a vele való interakció nagyon erősen izgathatja a lányt – így bevonhatók a korbácsolásba, de győződjön meg róla, hogy szabályozza a stroke erejét.

5. A legjobb, ha a lányt a fenéken vagy a felső combon flog, ezeken a területeken a legkevésbé valószínű zúzódás.

6. A lehető legmértékben kell sztrájkolnia. Irányítsd magad: az erőt, így és a hatókört fokozatosan növelni kell – ne kezdjen a legnagyobb erővel korbácsolni. És a legjobb dolog az, hogy kombinálja a verés elemeit erotikus játék. A büntetés közepén érintsd meg a lány csiklóját. Érezd, milyen izgatott. Tedd bele az ujjaidat. Pöccintsen át a mellén és az erogén zónákon. Az Ön feladata, hogy megbizonyosodjon arról, hogy partnere fájdalma a korbácsolás határos a legerősebb izgalom. Így teheted engedelmes rabszolgává, aki maga is megkéri a tulajdonost, hogy büntesse meg.

7. Ha a bőr után vörös jelek vagy zúzódások vannak a bőrön, az olyan gyógyszertári gyógyszerek, mint a troxevazin, segítenek gyorsan megszüntetni őket.

8. Ha először akarja eltömíteni partnerét – válasszon egy puha bőrből készült övet vagy a legvékonyabb hevedereket.

9. Verés esetén a „a lényeg nem a mennyiség, hanem a minőség” szabály nem működik, jobb, ha a lányt egy kicsit többször eltömíti, mint egyszer nagyon fájdalmas.

10. Az öv és a rózsa ütési hatásainak legoptimálisabb időtartama 10-15 perc, ez elég ahhoz, hogy élvezze őket, és nem lesz túl fájdalmas. Ne felejtsük el ellenőrizni a partner állapotát és a bőr állapotát. Néhány és 10 perc aktív sokk expozíció lehet túlzott kezdeni.

11. Ha csak most kezdi gyakorolni az orosz korbácsolást a BDSM ülésein, akkor megfelelően tanulmányoznia kell partnerét. Mely területek a legérzékenyebbek? Mi lesz a vigasz? Milyen hatáserő felel meg? Mindezeket kiderítve, örömet szerezhet neki és magának egy jó korbácsolás során.