Hírek cikkek infók,  Önkielégítés,  Szex

Szeresd a csiklód

Sok előnye van annak, ha nem hanyagolod el a saját csinos kis nemi szervedet! A maszturbálás oldja a stresszt, növeli az önbizalmadat, és nem utolsó sorban orgazmust okoz. Mutatunk néhány egyszerű, de nagyszerű fogást, amellyel a magányos estéken örömet szerezhetsz magadnak!

Pici és érzékeny

Tudtad, hogy a klitoriszodban 8000 idegvégződés található? Nem? Pedig így van. A következő anatómiailag teljesen korrekt gifek segítenek illusztrálni, mit is kell tenned ezzel a pici, de annál érzékenyebb ponttal, ahhoz, hogy elélvezz!

Átlósan

A mozdulat igen egyszerű: simogasd átlósan, egy vagy akár két ujjal a klitoriszodat. A hatást pillanatokon belül érezni fogod. Csodákat tehetsz ezzel az egyszerű mozdulattal!

Fel-le

A kettes számú mozdulatsorhoz két ujjadat használd. Tarthatod összezárva is a mutató és a középső ujjadat vagy nyitva, akkor a klitoriszodnak több felületét is érintheted egyszerre. Ha túl érzékeny vagy ezen a ponton, válaszd az utóbbi variációt.

Oda-vissza

Ha a klitoriszod közvetlen érintése túl intenzív érzés számodra, próbáld ki ezt az oda-vissza mozdulatot, úgy, hogy közben a szeméremajkaidat is megérinted! Így is csinálhatod!

Körkörösen

Ebben a  variációban elég, ha csak egy ujjadat használod. Körkörösen mozgasd az ujjadat, de ne érintsd meg közvetlenül a klitoriszodat!

Szólj hozzá