Elektroszex

Rimba kontakt javító gél

Elektro stimulációs eszközökhöz használandó kontakt javító gél, mellyel elérhető hogy a testfelületre ragasztott, csíptetett vagy szíjazott elektródás és érintkezők, nagyobb hatékonysággal adják át az elektromos impulzusokat a bőrfelületre.
Használata egyszerű:
Az eszközre vagy a felületre kell – vékony rétegben- a zselés anyagot felvinni.

Vízbázisú gél
250 ml- es kiszerelés

 

A Rimba a bondage eszközök szakértője. Az 1971- ben alapított holland vállalkozás az egyik legrégebbi szereplője a piacnak. Elsősorban bőrből készült bondage és sm készletek gyártásával, forgalmazásával kezdték tevékenységüket. Mára több ezer termékből álló termékpalettával igyekeznek kiszolgálni a témában elmerülni kívánó vásárlókat. Termékeikre a kiváló minőség, és kidolgozottság jellemző.
Külön termékvonalat képez választékukban az elektro stimulációhoz köthető termékek széles skálája, melyek között számos jeladó doboz, és az azokhoz kapcsolható kiegészítők végtelen sora található meg. Ezen termékek közül a legnépszerübbeket raktáron is tartjuk, de sok olyan holmi is van webáruházunkban, amit csak rendelésre hozunk, viszont azt viszonylag rövid, 5- 10 napos határidővel. Kérjük ezt rendeléskor vegyék figyelmbe. Köszönjük!
Angol név: ES Contact Gel
Vonalkód: 8718924231760

Szólj hozzá