Péniszpumpák

PDX Elite Tip Teazer Power Pump makk stimuláló pumpa

 
Vákuumos eljárással működő pénisz stimuláló mely némi vibrációval kiegészítve végzi a pénisz felső harmadának izgatását.
Leginkább egy péniszpumpához hasonlít a holmi, a hengeres része viszont rövidebb kialkítást kapott, valamint a henger végén egy puha, rugalmas, rücskös stimuláló mintázattal ellátott „ütköző” van elhelyezve, mely mögött egy viszonylag kis teljesítményű, mély tónusú rezgéseket kibocsájtó vibrációs motor van. Használat közben a vákuum ehhez szívja hozzá a pénisz végét, és rezegteti meg azt.
Tehát egyben az erekciót is segíti az eszköz mint egy péniszpumpa, de ráadásként stimulálja is azt rezgésekkel.
A vákuumot egy automatikus szivattyú biztosítja, tehát nem kell kézi pumpát használnunk. A vezérlését nem bonyolították túl, egy elcsúsztatható bekapcsoló gomba van, amit ha elhúzunk elindul a levegő lassú kipumpálása a hengerből, illetve bekapcsol a nem szabályozható vibráció. Van egy további nyomogomb is, R jelzéssel ha ezt megnyomjuk, szépen lassan leereszt a vákuum a hengerből.
A termék ára mellett meg kell állnunk egy pillanatra, mivel sajnos, ahogy ez általános jellemzője az Egyesűlt Álmokban jegyzett gyártóktól érkező termékeknek kissé magasnak mondható. A készülék minősége igen jó, a csomagolása brilliáns, viszont ebben az árba azért igazán beleférhetett volna egy akkumulátor is, hogy ne kelljen az elemkkel vacakolni.

Teljes hossza: 23, 5 cm
Az üreg befogadási hossza: kb. 8 cm 
Az üreg belső átmérője: 6, 5 cm 
A bejárat átmérője: 4 cm (ruglalmas, tágul)
Egyszerű vezérlés
Nem túl csendes vákuum motor 
Átlagos teljesítményű vibrációs motor
Mérsékelt szívó hatás
Leeresztő gomb
NEM vízálló kivitel
Anyaga: ABS műanyag, bőrbarát gumi
Működtetéséhez 2 db AA (normál) ceruza elem szükséges, mely nem tartozék
Ajándék, 3 darabos péniszgyűrű készlet, egy kevés tisztító folyadék, és síkosító a dobozban
Angol név: PDX Elite Tip Teazer Power Pump
Vonalkód: 603912744828

Szólj hozzá