Szexbabák guminők,  Szexkellékek

Letícia élethű guminő, felfújható szexbaba

Élethű, formált arcú szexbaba hosszú, selymes hajjal. Formált kéz- és lábfejjel. A mellek, a vagina és az ánusz extra puha szilikonból készültek. Vibrációval. A csomag tartalmaz továbbá egy hordtáskát (a diszkrét tároláshoz), egy pumpát és egy javító szettet.

A vibromotor két darab ceruzaelemmel működik, amit kérünk, külön rendelj meg! Női szerelembaba, mely intim együttlétek, legénybúcsúk kiegészítője lehet. Magassága, testmérete átlagos, arca 3D-s. Ágyéki részén lévő csőszerű testnyílásai kiegészíthetőek a termék részét képező realisztikus, 100% orvosi szilikonból készült vaginával és ánusszal. Az élmény fokozása érdekében testnyílása tojásvibrátorral kiegészíthető, mely a termék részét képezi.
– 5,5 cm hosszú vagina nyílás,
– 2,5 cm átmérőjű.
– Anyaga: PVC
A csomag tartalmazza a tároló zsákot, javítókészletet és pumpát. Az elem nem tartozéka a csomagnak.

A guminő téma nem új keletű, a szépirodalomban is gazdag illusztrációs anyaga van a szobortestekre való ráizgulásnak. Napjainkban tanulmányok és riportok foglalkoznak a próbababák és szintetikus társaikkal való szexuális kapcsolatokkal, amelyet agalmatofíliának nevezünk. De térjünk erre a babucira!
Az életnagyságúra felfújható szerelmi baba gyönyörű, részletesen kidolgozott arcával téged is el fog kápráztatni. Haja hosszú és puha, akár leengedve, akár felfogva jól mutat. Mellei puhák, összenyomhatóak, természethűek.

A finoman csiklandozó és minden vágyat kielégítő hüvely és végbélnyílás kimondottan bőrszerű loveclone anyagból készült, a feszes érzések, vágykeltés, elélvezés igazi átéléséhez. Sőt Leticia lába és keze is reális kialakítást kapott, izgalomba hozza az ettől beinduló pasikat.
Pluszként a mellékelt vibrátoros tojással rezegtetni is lehet a két behatoló nyílást. (Ehhez 2 db AA elem szükséges.) A tároló táska és a javító készlet, a szivattyú ugyanúgy a csomag része, minst a sex doll.

Angol név: Love Doll Leticia
Vonalkód: 4024144520541

Szólj hozzá