Csiklóizgatók

Lelo Sona 2. szónikus csiklóizgató (lila)

Ez már az új Sona 2. ami nagyon hasonló az első generációs modellhez, de azért egy két dolgot fejlesztett, frissített benne a gyáertó.
– Nagyobb lett harang amin keresztül a hullámok közelítenek az érzékeny területre, valamint az anyagán is változtattak, hogy jobban tudja átadni a lökéseket. 
– Egy kicsit nagyobb és egy kicsit nehezebb lett a készülék, ez utóbbi azért is lehet mert jóval nagyobb akkumulátort kapott, amivel jobban bírja.
– Jóval több stimulációs program áll rendelkezésre a használat során.
Érzésünk szerint a Lelo cég az elmúlt években kissé tetszhalott volt, köszönhetik ezt annak hogy egy brutális, értéknövekedés nélküli áremelést hajtottak végre, ami az égbe emelte áraikat, és csökkentette eladásaikat. Vélhetően azért nem pihentek közben, csak kissé sok idő telt el azóta hogy új termékekkel álltak volna elő. 
2017 végén megtört a jég, és követve a trendeket ők is előálltak a saját léghullámokkal működő csiklóizgatójukkal, látva a Satisfyer, Womanizer termékek sikereit. Azt kell mondanunk hogy nagyon is jól sikerült a válasz, bár megjegyzendő hogy a termék mostani árát, bevezető árként határozta meg a gyártó, várhatóan a nyár közeledtével fel fogják vinni azt, és akkor nem biztos hogy olyan jó lesz ez az ajánlatuk.
Rögtön két modellel is előálltak a Sona név alatt, amit mi képtelenek vagyunk másképp fordítani mint hogy szónikus, hiába látjuk hogy mások hanghullámosnak nevezik. Hangot valóban ad ki a készülék, ha nem is sokat, azt is a motor és a levegőt megmozgató membrán mozgása kelti. Szóval két modellel áltak elő, az egyik a Lelo Sona, a másik pedig a Lelo Sona Cruise, a két termék külsőre teljesen megegyezik, a különbség hogy a drágábbik, Cruise tipusban van egy olyan automatika, ami nem engedi hogy csökkenjen a léghullámok intenzitása ha odaszorítjuk a csiklóhoz az eszköz légnyílását, ekkor korrigálja, megemeli a teljesítményt, hogy ez megéri- e a plusz jó néhány ezer forintos különbséget, azt most nem tudjuk eldönteni.
Majdnem elfelejtkeztünk azokról, akik nem ismerik ezt a léghullámokkal működő tipusát a csiklóiizgatóknak, azoknak leírjuk a lényeget ami egyébként egyszerű. A készülékben sok minden mellett egy motor van, ami egy membránt mozgat meg, a membrán mozgása megmozgatja maga kürül a levegőt, ami egy viszonylag kis méretű nyiláson keresztül apró, de erős léghullámokat terel kifelé, ezzel stimulálva a csikló érzékeny idegvégződéseit. A légmozgások ritmusa és a intenzitása egyaránt szabályozható, tehát meg lehet keresni a legideálisabb beállítást. Sajnos le kell írnunk hogy csodákat nem tesz, tehát azok akik alul egyáltalán nem érzékenyek, azok nem sokat fognak tapasztalni ebből, minél érzékenyebb valaki odalent, annál nagyobb örömhöz juthat ezzel a fajta, léghullámos stimulációval. 
A konkrét Lelo Sona termék egyébként hozza a szokásos Lelo minőséget, a bőrrel érintekező részeket kiváló minőségű, selymes szilikon borítja, melynek felület kissé puha, a készülékváz egyébklnt kemény. A játékszer többi része, azaz hátulja, elegáns arany színű műanyag betét kapott. A borítás teljes vízállóságot biztosít a készüléknek. A léghullámok intenzitása nagyon jó, érzésünk szerint rálicitál az ismert gyártók termékeire, működése alapjáraton nagyon- nagyon csendes, megemelt fokozatnál pedig nagyon csendes. Vezérlése egyszerű, három gombos, csak ki kell oldani az utazózárt a + és – gombok lenyomva tartásával, majd bekapcsolni a + gombbal. A középső gombbal választhatunk programot, értelem szerint a + és a – gombbal pedig intenzitást. A termék természetesen akkumulátoros áramellátású, USB- s töltőkábelt mellékel hozzá a gyártó.
Ár érték alapján nagyon- nagyon jó vételnek tűnik, összehasonlítva mondjuk Womanizer árával.

Nehéz pontos méretet adni róla a mérési pontok sokasága miatt: kb. 11, 5 cm x 5, 5 cm x 4 cm (átlagos méretű női tenyérben jól mutat)
A légnyílás átmérője külső és belső átmérője: 2 cm – 1 cm
Tömege: 123 gramm
Teljesen vízálló kivitel
Igen erős, lüktető szivó hatás
Zajkibocsájtás kevesbb mint 50dB (alap működési módban)
Egyszerű, három gombos vezérlés
Utazózár (+ és – gombok lenyomásával ki és be – kapcsolható)
LED megvilágítású gombok
6 fokozatban állítható intenzitás
12 különféle ritmus
Akkumulátoros működés (Li- Ion 1050mA, 3, 7V)
USB csatlakozású töltökábel a dobozban
Anyaga: a lényeges, érzékeny bőrfelülettel érintkező részeken: kiváló minőségű, bőrbarát szilikon, az arany színű betét a hátsó részén ABS műanyagból készül
Szatén tároló tasak a szett része
Elegáns csomagolás
Prémium minőségű termék
Angol név: SONA 2 Purple
Vonalkód: 7350075027895

Szólj hozzá