Gésagolyók

Fun Factory Smartball Uno szimpla gésagolyó (fekete)

A bársonyos és sima Smartball Uno gésagolyó azoknak ajánlott, akik még csak most kezdenek barátkozni a gésagolyók által elérhető örömökkel, vagy esetleg kisebb hüvelyi méretekkel rendelkeznek, és a klasszikus mondható, dupla gésagolyók túl nagyok számukra.
Az eszközzel nagy biztonsággal edzhetjük a medencefenék környéki izmokat, melyekről közismert hogy nem csak az élvezetesebb szex miatt fontos karbantartásuk, hanem egyéb jelentős egészségügyi okok miatt is.

Golyó átmérője: 3, 6 cm
Hossza a kihúzószárral együtt: 11, 5 cm
Ergonomikusan kialakított golyófelület a könnyű felhelyezés érdekében
A golyó eltávolítása könnyű és biztonságos az erős szilikonszalag miatt
Az golyóban lévő ballaszt- labda mozgása csendes
A golyók tapintása kellemes, anyaga: bársonyos, puha szilikon
Származási hely: Németország

A gyakorlat végül is egyszerű: fel kell helyezni a hüvelybe a golyót, vagy páros golyók esetén a golyókat, majd azokat a medencefenék izomzatának megfeszítésével bent kell tartani. Kezdőknek, eleinte csak néhány percig kell fenntartani őket, néhány hét gyakorlás után hosszabb gyakorlatokat is lehet végezni. Az élvezetek fokozhatja hogy a golyók belsejében egy másik golyó is található melyek mozgása stimulálja a hüvely falán található idegvégződéseket, ez nem minden terméknél van így. Mivel ez egy nagyon intim és egészségügyi szempontból kényes téma, ezért fokozottan oda kell figyelni a használt golyók minőségére, valamint higiéniájára.
A Fun Factory néven futó német vállalatot 1996- ben alapították Brémában, és rögtön elsöprő sikert arattak kiváló minőségű (és az akkoriban igen formabontónak gondolt, nonfiguratív, vicces) termékeikkel. Azóta sok idő telt el a gyártó pedig kitartóan ragaszkodik a jól beváltnak gondolt recepthez: prémium alapanyagok felhasználásával készült, exkluzív termékek sorát kínálják az igényes vásárlóknak. Sajnos a játékszereik ára a magasabb árkategóriába esik, de a magasabb árért cserébe nagyszerű termékek kapunk.
Angol név: Smartball Uno Raspberry Black
Vonalkód: 4032498333083

Szólj hozzá