Férfi maszturbátorok

Fleshlight Sword – popsi

A Sword modellel a fantasy világok kedvelőinek kedveskedik a Fleshlight.
Különlegessége hogy a műanyag tok nem merev, hanem összenyomható, ezzel lehetővé téve, hogy úgy szórítsd „kardod markolatát” ahogy Neked kényelmes.
Amerikai termékről lévén szó a minőség garantált, nem hiába lett néhány év leforgása alatt az egyik legismertebb márka a maszturbátorok piacán.
A Fleshlight saját szabadalmú ultra élethű SuperSkin anyaga semmi mással sem hasonlítható össze! Síkosítást követően annyira érzéki és selymes érzést nyújt, amire nem is gondolnál! De nem csak az anyag és a kéjnyílás 100%- osan realisztikus kialakítása a gyönyör forrása, legalább ennyire fontos a bonyolult belső bordázás is. A nagyon rugalmas, változó átmérőjű és textúrájú kialakításnak olyan hatása van a péniszre, aminek az eredménye csakis kirobbanó orgazmus lehet!
A kard markolat formájú tároló nem csak jól néz ki, hanem higiénikus tárolást is lehetővé tesz, mert használat – majd tisztítás, szárítás – után visszazárható.
Tisztítása és szárítása rendkívül egyszerű: vedd ki a betétet a műanyag tokból, így langyos vízzel, szappannal mindkettőt kívül- belül le tudod öblíteni.
Használatához kizárólag vízbázisú síkosító ajánlott!
Tulajdonságok:
– hihetetlen élethű SuperSkin anyag (TPE és TPR)
– a különleges kialakítás miatt intnzív szívóerő
– könnyű tisztíthatóság
– 100% bőrbarát
– diszkrét és higiénikus visszazárható elem lámpa formájú tok
– kiváló USA minőség
– hossz: 20 cm
– szín: pink
Angol név: Sword
Vonalkód: 810476016784

Szólj hozzá