Szexhinták állványok

Fantasy Swing Spinning elforgatható szexhinta

A modell a Fantasy Swing nevű termék kissé továbbfejlesztett változata, az egyetlen különbség, hogy ebben a szettben van egy olyan közelem, amely lehetővé teszi hogy a hintát körbeforgassuk.
A többi tulajdonság változatlan:
Rugós függesztésű, erős anyagból készült szexhinta, négy pánttal. Össze és felszerelése nagyon egyszerű, a gondot inkább az okozhatja, hogy mihez rögzítjük. A gyártó több megoldást is javasol:
Az első és legstabilabb lehetőség hogy a plafonba fúrunk egy lyukat, abba pedig egy tiplivel rögzítjük a karikát amire a hintát akasztjuk. A második poció, hogy a fa ajtófélfa felső síkjába hajtuk be az alapelemet, ezzel sajnos két gond is lehet, az első az ajtó magassága, a másik a szélessége, ezek nagyban korlátozhatják a mozgásteret. A harmadik, talán legjobb, de méregdrága megoldás a Fantasy Swing Stand nevü termék, amely egy könnyen összeállítható állványzat, ami biztosan megtartja a hintát, és használóit. Ez a holmi is megtalálható áruházunkban.
Bármelyik rögzítési megoldás mellett is döntünk, a felszerelés során nagy gondossággal kell eljárni, illetve ellenőrizni kell a felszerelt hinta teherbíróképességét is. 
Alapesetben a hinta felső része egy rugón keresztül függeszkedik, ez nagyban növeli a kényelmet, mivel rugalmassá teszi a függesztményt. Ez a rugós tag viszont csak 90 kilogrammos összterhelésig használható, fölötte ki kell hagynunk azt a hinta felszerelésekor.
A csomag tartalma:

1 db akasztó elem
1 db láncos összekötő elem
1 db rugó
1 db a körbeforgatást biztosító alkatrész
1 db fém tartó elem, melyre a hevederek csatlakoztatandók
2 db nagy, párnázott résszel ellátott heveder a háthoz és a fenékhez
2 db kicsi, párnázott résszel ellátott heveder a lábakhoz
2 db nyitott akasztó karabíner

Szatén szemmaszk
Maximális teherbírás: 160 kg, rugóval: 90 kg
A hevederek hossza méretre állítható
A termék mérete miatt Postai csomagautomatás szállítás sajnos nem lehetséges
Angol név: Fetish Fantasy Series SPINNING FANTASY SWING
Vonalkód: 603912307917

Szólj hozzá