Parfümök

Cobeco feromonos parfüm férfiaknak – 20ml

Ebbe a kis üvegcsébe az afrodiziákumok leghatásosabb, legerősebb koncentrációját zárták.
Már 1- 2 cseppel is őrjítő hatást érhet el a feromonok, afrodiziákumok szexuálisan izgató hatásának köszönhetően. A feromonok kémiai vegyületek, melyek – hasonlóan az ujjlenyomathoz – teljesen egyediek.
A feromonok szexuális jelzőanyagként működnek a másik nem számára.
A feromonok, afrodiziákumok olyan szexuális csalogatóanyagok, melyeket az orrban lévő szervünk a VNO (vomeronazális szerv) érzékel és továbbít az agy felé, ahol szexuális vonzódást, szimpátiát kelt az ellenkező nem iránt.
A feromonok, afrodiziákumok használatával így alakulhat ki könnyedén a szimpátia, szexuális vonzódás a két nem között.
Turbózza fel szexuális kisugárzását és életét egy kis üvegcsébe rejtett szexuális izgatóanyag, a feromon segítségével!
A feromonok különösen a nők számára fontos jelzőanyagok, afrodiziákumok, melyek tükrözik a partner genetikai adottságait.
A nők az erős, változatos génekkel rendelkező férfiakat részesítik előnyben, ezért fordulhat elő, hogy míg valaki elképesztő sikereket ér el a nők körében, mások nem tudnak igazán érvényesülni.
A Cobeco feromon parfüm koncentrált formában tartalmaz szintetikus férfi feromonokat, afrodiziákumokat, melynél már pár csepp is elegendő az afrodiziákum hatáshoz.
A feromonok hatása egész nap érezhető.
A Cobeco feromon parfüm egy kellemes, férfias illattal van kombinálva, mely még jobban hozzájárul a tökéletes férfiasságához.
A Cobeco feromon parfüm használatával tehát: szexuálisan vonzóbb és magabiztosabb lehet a nők számára, mindig a középpontban találhatja magát, nagy mértékben megnövekedhet a magabiztossága, férfiassága, szexuális élete is nagyban felélénkülhet!
Kiszerelés: 20ml
Termékjellemzők: férfiaknak, feromonos
Angol név: CP MALE Pheromones – 20 ml
Vonalkód: 8717344172851

Szólj hozzá