Péniszpumpák

Bathmate Hydro7 hydropumpa (Hercules) | kék

A BATHMATE Hydro7 péniszpumpa azonos a kifutó BATHMATE Hercules típussal, pusztán új nevet és modernebb kinézetet, csomagolást kapott, de a prémium minőség és persze a kimagasló hatékonyság maradt a megszokott, ahogy az a BATHMATE- nél egyértelmű!

Amiket továbbra is maximálisan biztosít:

– 95%- os sikerességi arány tartós méretnövekedés elérésénél!

– Azonnali szemmel látható hossz és átmérőbeli pénisz növekedés!

– 250%- al hatékonyabb a levegővel működő pumpáknál!

A BATHMATE a világ legkeresettebb pénisznövelő eszköze, melynek rengeteg előnye is van. Azon kívül, hogy használatával nagyobb pénisz érhető el, rendszeres alkalmazása segít legnemesebb részünk TOP formában tartásában, ami ezt tartósabb és keményebb erekcióval hálálja meg és még a szexuális elégedettséget is fokozza – igazi lökést ad az önbecsülésnek és az önbizalomnak amikor „helyzet” van.

Nem is túl rég indult világhódító útjára. Azóta 60 országban több mint 200.000 elégedett használója van. A Hydro7 (Hercules) péniszpumpa sikerét a könnyű és kényelmes használatnak, de legfőképpen az általa elért valódi eredményeknek köszönheti. Végtére is több százezer ember nem tévedhet. Az előnyei elképesztőek és az eredmény amit hoz egyszerűen lélegzetelállító:

– Akár 5 cm- es pénisz növekedés hosszban!

– A pénisz átmérőjét, kerületét akár 40%- al képes növelni!

– Azonnali szemmel látható eredmények!

– Kőkemény erekció!

– Segít megelőzni a korai magömlést!

– Alkalmazható kádban, zuhany alatt vagy akár egy mosdónál is!

– 95%- os sikerességi arány a tartós méretnövekedésben!

– 250%- al hatékonyabb mint a levegős pumpák!

– Széles körben használják a felnőtt filmiparban is!

MÉRET ÚTMUTATÓ:

A Hydro7 (Hercules) külső- belső méreteiben megegyezik a Hydromax7 (X30) péniszpumpákkal, így azoknak a férfiaknak ajánlható, akiknek jelenlegi erekcióban lévő péniszük hossza 12, 5- 17, 7 cm és nem nagyobb 5 cm átmérőnél.

A Hydro7- el (Hercules- el) elérhető legnagyobb méretek:

– hosszban maximum 21, 6cm

– átmérőben maximum 5, 5cm

HASZNÁLAT:

Töltsd fel teljesen a hydropumpát a számodra megfelelő hőmérsékletű vízzel, majd helyezd a nyugalomban lévő péniszre úgy, hogy az eszközön lévő méret matrica felfelé nézzen és ügyelj arra, hogy a herék ne kerüljenek az eszközbe (TIPP: zuhany alatti használatnál töltés és felhelyezés közben helyezd egy ujjad a kieresztő szelephez és tarts ellen finoman, hogy ne szökjön el a víz). Nyomd össze néhányszor a pumpa harmonika részét – ilyenkor víznek kell jönnie a szelepből, érezned kell ahogy kezd kialakulni a vákuum. Innentől ahogy nő a péniszed – körülbelül 3- 5 percenként – pumpálj rá néhányszor, hogy állandó szinten tartsd a nyomást. Egy alkalommal maximum 15 percig használd! Ha letelt az idő nyomd be a kieresztő szelepet, mellyel a vákuum megszűnik és a pumpa biztonságosan eltávolítható. Amennyiben használat közben kényelmetlennek, túl erősnek érzed a vákuumot, nyomd be kissé a kieresztő szelepet.

A Hydro7 (Hercules) péniszpumpára – mint minden BATHMATE termékre – egy év gyártói garancia vonatkozik, ezért kérjük a számlát őrizd meg!

Anyag: Polikarbonát, gumi, rozsdamentes acél

Szín: Kék

Maximális vákuum: 0, 33bar

Teljes hossz: 24, 9cm

Teljes átmérő: 6, 5cm

Súly: 300g
Angol név: HYDRO7 Blue
Vonalkód: 5060140209966

Szólj hozzá