Hírek cikkek infók,  Szex,  Vágyaim

A leggyakoribb női vágyálom

A nők leggyakoribb titkos vágyálma, hogy „megerőszakolják”. Persze nem a szó szoros értelmében, hiszen merőben más, ha ezt a partnere teszi. A legjobb ha ti is eljátszátok ezt a kis jelenetet, meglátod, mennyire élvezni fogjátok mindketten…

Neked miért jó?

A „biztonságos erőszak” nagyon gyakori női vágyálom – de annyira távol áll az igazi erőszaktól, hogy nevetséges lenne annak nevezni. Szenvedélyes és erőteljes, de sosem erőszakos vagy fájdalmas, mert mindig mi irányítjuk a dolgokat, még akkor is, amikor arra „kényszerít” minket a pasink, hogy engedelmeskedjünk neki.

Miért jó neki?

A férfiak számára tabu a fizikai bántalmazó szerepe. Nagyon fogja imádni, hogy ártalmatlan módon kiélheti a mély és ősi vágyait is, és nem fogják érte megbüntetni.

Bevetési terv

Te meztelen vagy, rajta pedig utcai ruha van (a sötét öltöny például a „rejtélyes idegen” típusú elemet is magában foglalja). A hálószobádban vagy, és egy egész alakos tükör előtt csodálod a tested – a szemeddel és a kezeddel. Ő mögéd lopózik, letakarja a szemed a kezével, és azt mondja: „Csss! Nem foglak bántani, de meg kell tenned mindent, amit mondok.” Te jéggé dermedsz, és úgy csinálsz, mintha rettegnél. Nem tudod, mit tegyél, mert tudod, hogy úgyis legyőz, ha szökni próbálsz. Ő megvárja, amíg lenyugszol és a légzésed újra szabályos lesz. Te közben érzed a bőrödön a ruhája durvaságát – és ez furcsa módon felizgat.
Halk, sokat mondó hangon elmondja, hogy el kellene húznod a függönyt éjszakánként, mielőtt levetkőzöl. Ő már hetek óta figyel téged, és miközben nézett, fantáziálgatott rólad és maszturbált – és tudta, hogy meg kell kapnia téged. Tudja, hogy a barátod még órákig nem jön haza, és más sem jön ide, hogy megmentsen téged. Te továbbra is mozdulatlanul állsz. Kétségbe vagy esve – szeretnéd, ha valaki megmentene, de szexuálisan felizgat a gondolat, hogy valaki annyira kíván, hogy képes mindent kockáztatni érted. Egy szót sem szólsz. Ő továbbra is mögötted áll, az egyik kezével takarja a szemed, a másikkal pedig megsimogatja a melledet, a hasadat, a nyakadat és a combodat. Nem tudod, hogyan reagálj. Érzed, hogy a tested elkezd válaszolni az érintésre, és közben tudod, hogy ezt nem volna szabad csinálni.

Érintés, becézgetés

Miközben megérint, elmagyarázza, hogy miket akar veled csinálni – és mindezt nagyon részletesen. Úgy tűnik, pontosan tudja, mi izgat fel téged, és pontosan úgy beszél, ahogy szeretnéd – akár izgatóan és csábítóan, akár durván és szókimondón. Amikor úgy érzi, hogy kezdesz elgyengülni, leveszi a kezét a szemedről, és te látod őt a tükörben, a kezével a melleidet simogatja, a szájával pedig a nyakadat csókolgatja. Még annál is szexibben néz ki, mint amiben reménykedtél. Az ellenállásod egyre gyengébb, de nem hagyod, hogy megtudja, hogy mennyire felizgatott.
Amikor már kezdesz ellazulni, ő gyengéden a hátad mögé húzza a kezed, az egyik kezével összefogja a csuklóidat, a másikkal pedig folytatja a felfedezést.

A tükörben végig a szemedbe néz, és tudni akarja, hogy tetszik-e neked, amit csinál. Eleinte rázd a fejed, és mondd, hogy nem. De ő azt mondja neked, hogy nincs más választásod; a markában tart téged.

Ellenállás! Ellenállás?

Ellenállsz mindennek, amivel próbálkozik – legalábbis eleinte. Azután hagyod, hogy folytassa. Nem vagy hajlandó beismerni, hogy felizgatott, de a tested elárul. Már készen állsz a szeretkezésre. „Gyerünk már, te is akarod” – suttogja, miközben addig nyalogat, érint és simogat, amíg már nem bírod tovább. Végül hagyod, hogy beléd hatoljon. Feladod a harcot, és hagyod, hogy elpárologjon a kezdeti ártatlanságod – és olyan orgazmusod lesz, hogy a szomszédok át fognak dörömbölni.

Erőszakold meg te is!

Egy felmérés szerint a pasik nagy része imádja, ha egy nő domináns szerepet játszik szex közben. Lehetsz halk szavú, finom, visszafogott típus, az ágyban minden megengedett. Egy este például várhatnád őt egy kis meglepetéssel. Fáradtan, a munkából hazatérve nincs is annál jobb, majd meglátod.
Szexshopban vásárolhatsz bilincset vagy kötözőt. Előzőleg készíts egy kis szerelmi budoárt, ölts magadra valami vadító, szexi fehérneműt, de mindenképpen vegyél rá valami szokványos ruhadarabot, hogy még csak véletlenül se sejtsen meg semmit.

 

Állítsd a tükör elé, simulj hozzá, kösd be a szemét – a bilincset is bevetheted, attól sokkal izgatóbb lesz ténykedésed. Érezze, hogy kibújsz a ruhádból, és csak a falatnyi fehérnemű marad rajtad. Simogasd, becézgesd, súgj a fülébe durva szavakat, például „Azt akarom, hogy teljesítsd minden kívánságomat!”. Ha kellőképpen beindult (és beindultál), lökd az ágyra, és parancsold meg neki, hogy mit szeretnél. Meglátod, mindkettőtöknek feledhetetlen élményben lesz része.

Szólj hozzá