Szexi mikuláslány ruha szet két méretben

Hétvégén Mikulás! Ajándékba vagy magadnak vegyél egyet a szexi mikuláslány jelmezeinkből! Már indulhatsz is vásárolni, mert a készlet erejéig tart a választék! Érdeklődhetsz telefonon is: (1) 317-0918 1052 Bp, V. ker. Károly krt. 14. félemelet. Nyitva minden nap!
Vonzó mői szexi mikulásruha jelmez kapucni, kesztyű és tanga: Obsessive Santa Lady szexi női mikulásjelmez neked decemberre, az ünnepekre a szexi jelmezek közül. Mehetsz benne akár partikra, akár karácsonyozni, vagy meglepheted vele december 6-án párodat. Légy bombázó, hiszen a női mikulás jelmez, vagy nevezzük szexi télanyó jelmeznek tartalmazza nem csak a rövid, kivágott ruhát, de a kesztyűt és a hozzá megfelelő tangát is.

A ruha piros kapucnival készült rugalmas szatén anyagból. Alsó részét és a széleit vágott fehér pihe jellemzi, így csábítva el a férfiakat egy kis egyszemélyes ünneplésre. Mély V-nyakú dekoltázsát a keresztbe kötött piros szalagok ékesítik, kellemes módon felfedve a melleket. Természetesen a kesztyű is ugyanabból a fényes, piros anyagból készült, mint maga az Obsessive ruha, egyszerűen kényelmes. Összetétele: 80% nylon és 20% elasztán. Gondolkozz előre és rendeld meg a megfelelő méretben az Intimcenter.com szexshop webáruházból, vagy gyere be sex üzletünkbe és próbáld fel. Pontos címünk, ahol várunk: Intim Center szexbolt üzlet Budapest, Károly krt. 14. Minden nap nyitva, siess, mert csak a készlet erejéig lehet a tied ez az erotikus mikulásruha szett!

Tovább a vásárláshoz…

Termék kategóriák: ,
Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

The post Szexi mikuláslány ruha szet két méretben appeared first on Intim Center szexshop webáruház és üzlet.

Innen: Intim Center link: Szexi mikuláslány ruha szet két méretben